baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 tak jestli myslíš jako folií tak to jo, já myslel nějaký samolepky třeba s názvama nějakejch firem co dělaj autodíly a podobně jo takhle, tak to je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 tak na to už jsem moc starej a přestřelil bych to o par let ... ne ne pravě bych střelil něco do stickerbomb folie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 zajímavej zmatek ale já bych si to na auto nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 a nebo jedině do toho udělat celý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 to mě taky napadlo ale určitě ne na moje ... to je pravě tedka nova německa moda kua ještě to musim snižit, je to koza jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 ale jo, jdi do toho no já nad snižováním neuvažuju, ty naše cesty a muj výjezd z garáže hlavně v zimě stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 ja už snad do zimy sprovoznim pašika ... jinak ohledně snižovani , moje mi taky řikala at mě to ani nenapadne že kdyby mi dozadu sedly thyne se svagrovou tak bych drel o lemy ... Kua ja ma dilema s tou foli.. se naseru a obednam si carbon ,sem nasel dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 to ti dala dobrej důvod teda :D jo, carbon vypadá hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Typek ma cenu 7zl za metr to se neodmita a folie je z 3Mka ... musim napsat samosytlosovi , jeho přitule umi vt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 to je v přepočtu kolik? No to je dobrá přítekyně teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 no , hvalil ji ,tak uvidime ,fotky na vzor už ma cca 50 kč za metr na metr štyrycet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 to je skoro zadarmo to bych dal na celý auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 no na cely by to nešlo ,ale mam menši napad maska , střeha, kapota možna i narazniky a jak se rozjedu tak pate dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 tak to jsem zvědavej jak to uděláš a ta maska teda nevyšla jo, že chceš tuhle dávat do folie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 neni na ni čas, kluci tedka fiči do lamp, no jo ,jednoduzsi tvary jim jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 si je špatně zaškolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 ale houby školil , přiškrtil jsem jim hlastani ,taky musi makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 no tak to je jasný, se na tebe naštvali a naschvál ti tu masku zprznili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 to jsem jim pravě přiškrtil jak už zmrvili 3ti formu ted musi makat,jinak buduou jak bez flašky tak bez premii, a do leta ma byt maska , ja myslel hodit do folie ten vrhni zobaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 jo, ten chrom dát do tý folie, to bude vypadat líp. No já si jdu hodit sprchu, tak až budeš doma, tak koukej najít ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 no než ja bdud doma, kabel blokujou cypi celnici v Chotěbuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 no takhle mě nechat čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Nazdaj bando nějak nestíhám co nového kromě Nové Vsi,Noveho Boru a pod.U mě tak nějak normál teď mom pjacuju a autí s centrálem furt zlobí a furt zlobí takže vlastně nic nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 To ja uz obul ale to jste si uz oba vsimli . Barisi obednano 4 metrz na skousku jo a tirak dorazil, ted se pujde dorazit ridic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 čus Vlasto, přes Novej Bor jsem dneska jel, jinak žýdný novinky Tak jsem zvědavej, jak se ti to povede jozzi. no ho doraz a ať už jsi doma a posíláš fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.