Tom077 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Ondrero : není jak tobě Ale já mám taky volno tento víkend a v pondělí nastupuji do hasičského kurzu z práce,takže týden mám relativně volno Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 čus hoši. no to je dneska hnus venku, jsem zvědavej jestli bude i sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 noo dneska mi byla v kratasich trosku zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 čus, no to věřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 No u nas rano bylo bilo na letnich to ai slo ... Ondro, ja uz chci taky volno to jako ze zitra pracuju sam ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 no mě teď po cestě jen leje pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 A to já dneska valil na lehko na bajku Pěkně mi zmokla držka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Jp tak u nas uz ani neprsi ani nesnezi je to dobre, du na cygaretku Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 tak rano tady bylo docela v poho,ale uz tu chcije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Ke mne to pride odpoledne, kua do pytle Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Tak uz jsem u nas na severu a sviti tu slunicko ale v dalce uz se zas neco zene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 tak nam se tu trosku vyjasnilo a neprsi uz aspon,ale stejne to pocasi stoji za prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Ja chci leto !!! Pak uz se da o na slecny koukat Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 To souhlasim jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 To budou kozicky Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 A prdelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 jj jak je krasne a teplo tak je vse mnohem lepsi,kozenky,prdelky,vystrihy atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Uz se tesim. Kor v praze je to parada, tam jich je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Ha, nejen v Praze je blaze Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 No a uz si nasel fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Ja ani nehledal, neni cas Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 no tak takhle si teda rozumět nebudem, to musíš napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 tak ja dnes gulasek z veprika i kravy s chlebikem a houbova polivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Já měl ráno akorát misku cornflejků a teď co jsem vztal,tak jsem si dal malej jogurt a pár sušenek k čaji..Mám nějakej špatnej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.