Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

Máma ve volvu se 4 adoptovanýma dcerama... Co když to podjetí kamiónu nebyla jen nehoda, ale záměr...? Mrtvá už nepromluví, možná by něco vyjevilo svědectví toho chlapa z kamiónu, kterýmu vjela do cesty - jestli taky třeba vůbec měla snahu uhnout...!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dnes stál přes hodinu a půl na dálnici na Český Těšín z F-M.. hrůza! Dokonce i policajti to naprali pod kamion čelně když se snažili zastavit dálnici a nedobrzdli to z kopce.. Cesta do ČT stála, z ČT to prý bylo uzavřený .. jel jsem do Dobré, tam taky sjezd kolaboval a nakonec jsem se snažil dostat přes tošanovice do Dobré.. Kopec ucpanej, sjezd z dálnice zablokoval kamion, tak jsem to vzal přes Horní domaslavice a tam jsem pod kopcem uvízl i já :) 3x jsem kopec sjel na ruční brzdu.. ikdyž jsem jí měl úplně na max tak auto sjízdělo dolů.. To jsem ještě nezažil. Ledu asi 5cm jak na brusláku :) už jsem šel pěšky dom ale nakonec jsem dojel!!! :kol-25:  Byl to boj.. Málem mě i auto srazilo které vletělo do pole kousek odemě :)

 

A silničáři mě sdělili že ikdyž je všude slyšet ledovka tak oni nebudou jezdit když je sucho.. kdyby jezdili tak bych řekl že žádná kalamita není. Prý jim ani policajti nepomohli protože všichni jsou na nehodách..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...