Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

Prosim vas, neobjednaval niekto nieco z aliexpress posledny mesiac ? Lebo uz skoro od polovice novembra (listopadu) cakam na par veci a stale nic. Az mi to je divne lebo este nikdy som tak dlho necakal na zasielky z Ciny. A nechcem 4 objednavky naraz oznacit ako nedorucene aby som z toho nahodou nemal nejake problemy ze podvadzam alebo nieco. Tak sa pytam ci nahodou niekto nieco neobjednaval tiez a stale caka.

 

Já čekám na nějaké věci z e-bay už od cca listopadu, je to normální pošta minimálně ta česká stojí za prd, tak je to normální, že se to přes svátky o pár týdnů zdrží. Mě jedna zásilka leží v Praze už 3 týdny a nejsou schopni ji poslat dál... Prej mají moc práce  :kol-60:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to já ani už přesné datum nevím, páč původní registraci mi při nějakém updatu fóra omylem zrušili, tehdá jsem musel přes jiné fórum kontaktovat borca, kterého jsem znal odsud, aby napsal adminům a účet mi obnovili ... takže ten původní se datuje někdy ke květnu 2005 ... možná bych to ještě dohledal, ale nechce se mi :kol-46:  ... ale jinak ten čas tu na fóru hrozně letí :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...