Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

čau ..asi po sto letech..kluci...vy co máte roomstříka....jelikož už jsem začal vozit kočárek.....tak z toho nejsem moc nadšený...máme klasickej s otáčecíme předníma kolečkama....+korbu....ale nějak to normálně srovnat v kufru je problém...:-)nemáte nějaké fotky jak to vozíte vy v kufru roomstříka?:-)dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám výhodu - kočárek jsem odvozil v šáde a ve formanu, do Drobečka už se přecházelo jen s podsedákama na zadních sedadlech ... :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

 

Ale zeptat se můžeš Malty (mod od plynařů v sekci Fábule I) = ten má aktuálně tuším snad půlročního vnuka - a rooma vlastní taky, tak on by mohl vědět jak a kam s kočárkem v roomu ...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele Miro, nevím co máš za kočárek, ale já když posunul sedačky dopředu, tak mi vanička vlezla i podélně po směru jízdy :kol-47:

 

edit: možná jsem to i fotil, nejsem si teď jist, ale zkusím zítra pohledat, teda pokud je to ještě aktuální

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezký léto Všem,já mám po dovče,Džunda najel něco přes 1200km,dokonce měl i kola na střeše,ale až je tam asi nikdy mít nebude,kámoš co byl s náma měl nosič na tažným a to je dobrá vychytávka :kol-47: ,takže budu pořizovat též,žádný tahání kol na horu a montění kol.Nějaký fotečky dám pak ke mně,ale normálně jsem si zapoměl Džundu naloženýho vyfotit,furt jsem to chtěl udělat až jsem na to zapoměl.

 

Jenom se zeptám,jestli nemá někdo doma pravý přední světlo na FI(u spolujezdce),ikdyž jsem ho už měnil tak opět zmatnělo,zatímco druhé drží,obal a vnitřek nemusí být v pořádku,hlavně sklo aby bylo pěkné čiré. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na kouli je nosič asi fajn ale prostě když vezmu 4 kola a plný kufr tak to auto vzadu musí sedět na dorazech a to je teda hnus a super komfort (nehledě na osilňování). Myslím že když to člověk rozloží i na střechu není to taková tragédie... Nakládání kol je pohodlnější na kouli to jo :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...