Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

A někoho známého nebo prověřeného nemáš? Mám možnost si to nechat načmárat za 20 tisíc tak, abych dostal stavební povolení. O nic jiného nejde - zbytek mám, vše je nakreslené, dodělané. Jen mi jde o to, aby to někdo potvrdil, případně aby mi řekl, že mám něco překreslit / dokreslit.

Ahoj napis mi na mail co presne potrebujes... mikano1@seznam.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Kluci kdyby měl někdo zájem o 15tky z Roomstra včetně 6xpneu (4xBravuris 4mm a 2xContinental na dojetí)dejte vědět cena 5500,ale neposílám poštou takovýhle krávy balit brr.Vracím se zpět na 14tky,bez posilovače jsou ty 15tky už docela darda a občas s Džundou jede žena a tak to pak dopadá takto  http://forum.skodahome.cz/topic/41732-vlasta-fabia-junior-easy-12htp/?p=2134902

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky jsem z domažlicka,no bez gum nevím,mužu je sundat,ale s cenou moc hejbat nechci,takže bez pneu je dám za 5tis,jestli chceš mužu je nafotit,sem tam nějakej škrábaneček je,ale nic drastického,odpo vyfotím,koukal jsem že jsi z Pardubicka což je nějakejch 250km,tak je mužu přiblížit do Plzně nebo cca do 50ti km od Domažlic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to nechám někomu jinýmu - Pardubicko je širokej pojem , já bydlím ještě o dalších 50kiláků dál směrem na Pomlčku - sice ještě pořád v Perníkovickým kraji, ale na tu Pomlčku už to máme jen co by erteplou přes pole dohodil ... Do samotnejch Domažlic to mám 330 kiláků - to by se mi pjekně prodražilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neřeš - jednak není všem dnům ani nabídkám ráfků konec, druhak je za tuhle cenu zase tak žhavě nepotřebuju - šlo mi spíš o to, že bych neměl na zimu dvě dvojice stejnejch, ale kompletní čtverku stejně jako mám na léto. Ale i tak nechápu, KAM bys ty 4 kola během cesty zez Pilzena do Čendy ještě nacpal (vím jak jezdíš naloženej)...

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... s cenou moc hejbat nechci,takže bez pneu je dám za 5tis,jestli chceš mužu je nafotit,sem tam nějakej škrábaneček je,ale nic drastického,odpo vyfotím...

Protinabídka, abys viděl, jak dalece jseš se svojí cenou mimo mísu: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q0601027m03c-plechovy-disk-6jx15-et43-oe-7994.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Pánové, neví někdo o volně dostupné montážní jámě nebo podobné srandě někde v Praze? Chcu se podívat, zda je potřeba měnit vlnovec na výfuku. V servise se mi vehementně snažili namluvit, že je potřeba vyměnit, ovšem chci si to opravdu zkontrolovat. Nějak to nechci dávat na patník a lézt pod auto na sídlišti. :kol-27:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Před hodinou, Reesha napsal:

Alespoň 5000 za plus balíček bych obětoval. Auto bez klimy v dnešní době....

 Víte vůbec kolik lidí nesnáší klimu a raději kupuje auto bez ní? Já k nim taky patřím a klimatizaci v mém autě mám jen proto, že ji chtěla partnerka (taky se vždycky přeme jestli pustit nebo nepustit).

Sám jsem si mezi známými dělal takový soukromý průzkum a byl jsem hodně překvapený kolik jedinců vůbec nepoužívá klimu.Takoví jedinci co si koupí auto a ojezdí ho bez klimi kterou nechtějí  a pak auto zvrakují, nebo darují rodině na doježdění ( a neřeší zůstatkovou hodnotu) se taky mezi námi nacházejí . Oháníme se pořád dnešními všeobecnými trendy, ale mám dojem, že spousta z nás  ani nechce, nebo taky někteří  nemají  možnost žít podle dnešních trendů.

Dnes kdy i obyčejné malé auto má 10 řídících jednotek, kilometry kabelů, stovky spínačů, svorek, senzorů a pak najednou se rozsvítí kontrolka nebo to spadne do nouzového režimu?!?

Proč by někdo nechtěl jen jednoduché auto, které jede, topí a doveze ho z bodu A do bodu B ? Čím míň techniky, tím míň se toho může pokazit. Spousta lidí na to slyší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kym jazdi len po meste tak dobre, bez klimy sa to auto zaobide, ale neviem si predstavit 100+km cestu v 35st. bez klimy (v aute moze byt kludne aj do 50st.). To uz aj ohrozuje zdravie cloveka, organizmus sa prehrieva a reakcie sa spomaluju. Asi by som vazne radsej kupil tu Daciu Sandero, ktoru mas za 205k v plnej vybave. A ma aj radio preboha :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli je to od Bikese otázka na mne ohledně "proč nemáš rád klimu?" ale odpovím na to.

Nejde o to že ji nemám rád, ale můj organizmus ji jaksi nesnáší. Vždy při jakékoliv jízdě autem na jen trochu delší vzdálenost, tak všichni z auta co cestují se mnou vystoupí v pohodě, no a  já nejpozději na druhý den vždy s bolavou hlavou, bolavým krkem a motající se palicí.  Klimatizace je nastavená dobře a čistá, když ostatní spolucestující nemají problém. Doktorka mi potvrdila, ze je takových lidí jako já více.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...