Přejít na obsah

kontrolka dobíjení


Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
Ahoj, mám 1.6, 75kw 2005, a stává se mi, že při vyšších otáčkách 3500 - 5000, mi začne problikávat kontrolka dobíjení :-(, pokud ví, ať prosím poradí. díky!

Tak mě prozměnu nesvítí kontrolka dobíjení vůbec, ani při testu při startu. Octavii jsem koupil nově, ani nevím, kde má svítit (mám klasickou palubovku r.99), Ale ujel jsem asi 1000Km a alternátor zjevně dobíjí, nebo aspoň trochu, to už bych poznal...... Jinak motor ten samý.

Ve Tvém případě bych to viděl na výměnu usměrňovače (elektronická část alternátoru), nebo mechanickou kontrolu alternátoru (třeba při vyšších otáčkách prokluzuje řemel, jetli to není blbost...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Ahoj, mám problém s kontrolkou dobíjení (octavii 1.9tdi). když nastartuju tak normálmě zhasne a po chvíly začne svítit ale když přídám plyn tak víc a víc s plynem, tak normálně zase zhasne až zase když uberu plyn tak se rosvítí co stím :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...