Přejít na obsah

nesvítí přední pravá strana


mbem

Doporučené příspěvky

dobrý večer,

dnes sem zjistil, že mi nesvítí pravé potkávací světlo, šetřením jsem postupně zjistil, že nesvítí ani pravé obrysové, dálkové a mlhové světlo.

levá strana vše ok, žárovky ok, pojistky ok, napětí na pojistkách je, na patici žárovky se mi již naměřit nepodařilo, vypínač po letmé prohlídce ok (zevrubnou sem vyloučil - levá strana svítí). při náhodných pokuses rosvědcet se mi asi dvakrát podařilo rozsvítit pravou dálku.

jedná se o1, rv97 20v

přivítám každou radu, kde co proměřit/prohlédnout, případně odkaz na vlákno s tímto problémem (nepodařilo se mi najít nic pro můj případ)

předem děkuju za Váš čas, mbem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-(

1. mne idu stretavačky v predu, nejde zadna prava a nejde predna prava parkovačka. na palubovke mi nesvieti svetlo stretavačiek. žiarovky su v poriadku. pri parkovnom zapnuti cez smerovky lava strana svieti, prava nie.

2. Začal mi vynechavať 2 valec (nejde) od strany vodiča. ked je studeny ešte nejake sekundy ide ale potom len na tri valce. vymenil som indučky, sviečky, injektory. neviem fak co s tym.

1.8 20 TV AGU 1999

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Ahoj, mám takový problém. Světla O1 rv.97.  Při vypnutém klíčku když zablikám dálkovýma,tak L dálkové světlo svítí normálně a Pravé nesvítí. Když dám klíek do polohy 1 a ovladač světel dám z pol "0" na parkovačky, tak svítí parkovačky a OBĚ přední mlhovky. Potom dám ovladač světel na tlumená to potom L potkávací svítí normálně a pravé potkávací slabě. Potom zapnu přední mlhovky a Levá strana svítí OK a Pravá strana nesvítí vůbec. Zkoušel jsem vyměnit Spínač světel i levou páčku(blinkry a dálkové) za nové.Pojistky jsou OK. Žádná zněna. Majitel auta přede mnou tam namontoval Pípák 5 ( http://alexandr.marek.sweb.cz/pipak5.htm ) automatické zapínání světel a to nefunguje. Budu rád za radu, co s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...