Přejít na obsah

zadáno pro ACE VENTURU -rady-porady-opravy


Sejis

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj, chtěl jsem se zeptat mám problém s klimatizaci konkretně Climatronicem . Když nastartuju a je venku teplo tak auto pořád topí musím vždycky sjet s teplotou nahoru a dolu a to jak při nastavení na AUTO i ECON a pak to jakž takž chladí nebo fouká vlažný vzduch Dále mi nejde VAG spojit s ŘJ climatronicu haže to že jednotka nenelezena.Měl jsem to napojené na orig. VAG.Se všemi ostatnimy ŘJ se spojit dalo. Jinak všechny klapky chodí jak mají sice v některé někdy lupne ale chodí chtěl jsem si udělat zakl. nastavení a kvůli toho spojení to právě nešlo. Další věc měl jsem vytopenou komfortku ,uvnitř boxu bylo pár kapek ale jak jsem přeletoval všechny ty spoje těch 5 drátu tak vše fungovalo. K tomu mi odešel pravý zadní zámek ten jsem vyměnil. Na DO funguje dobře zavřít i otevřít mikrospínač taky funguje ale když zamknu ze vnitř tlačitkem tak ten pravý zadní hned vyskočí zpět. Tak teď nevím jestli to nemůže způsobovat ta komfortní jednotka. Zda li to může ovlivnit i nějak ten climatronic jestli stačilo i těch pár kapek aby se pokazila.

Editováno: , autor: RED_BULL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím,

 

hádam ma neukameňujete, mám len 1 otázku, vyhľadávač mi to nenašiel.

 

Mám Sup 2008 2.0 TDI 103kw  (BSS) výbava Comfort, so všetkým som spokojný, avšak bol by som spokojnejší keby mám maxidot :)

 

Chcem sa teda spýtať, či stačí zohnať totožné budíky a iba nastaviť cez VAG, alebo pomeniť komfortky?

 

Ďakujem, ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim, mam nasledovny problem. Rucicka teploty vody ukazuje aj pri uplne studenom motore aj pred startom totalne maximum stupnov a na mixiku vypisuje stop, zkontrolovat vodu. Cez OBD diagnozu, ale len motora je vsetko ok aj pri zohriatom motore zobrazi obd teplotu okolo 87stupnov. Zeby nejaky senzor?

post-87775-0-89080200-1417781542_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som v nemecku, tak tam neham aj ti nemcinu, vobec mi to vlastne ani nevadi :) . Myslis, to cidlo co je az za motorom skoro pri palubovke co sa k nemu neda dostat? Ale zaujimave je, ze na diagnoze ukazuje v poriadku a na tachometri hluposti. Nemoze byt problem napriklad aj v tacho? Alebo sa to da nejako lahko zistit? Nemam teraz pristup ku kopletnej diagnoze, iba OBD, ten maly co premeria iba motor. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V budíkách problém spíš není. Ta hláška je tahaná cestou od čidla k jednotce a ta vyhodnotí teprve hlášení na maxidot (čili čidlo-jednotka-budíky).

Nicméně je dobré opět diagnostika a dát si test budíků, test postupně zvedne ručičky do polovic, poté na max a zpět, pak postupně rozsvítí všechny kontrolky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj měl bych dotaz, Mám supa 2006 2.5TDI a pokud je připojené mfd (navigace s rádiem) tak se diagnostika zaboha nepřipojí. Pokud se rádio odpojí vše funguje jak má. Nevíte někdo v čem by mohl být problém. Dále mi to rádio vybíjí baterku když je připojené a to tak, že za 3 ndy je baterka na plech měl jsem to v servise a tam mi řekli, že se nesepne K-BUS a díky tomu se to vůbec nenačte. Díky za odpovědi :)

Editováno: , autor: DrakulaSup
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Na dovírání oken stačí i kabel KKL a volně stažitelný Komfortmanager. Ten prográmek je hodně jednoduchej, mám ho rád, umí i zap/vyp sirenu nebo blinkry při odemykání a zamykání, dále automatický zámek dveří při rozjezdu.

Zrcátka se dají sklopit pouze manuálně čudlem na dveřích (pokud je přítomen)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cusss, mel bych otazku, jednou se mi rozsvitil motor a kdyz jsem to napichnul zjistil sem chybu 17125 = spojka pro premosteni menice - zadny prenos sily. cca o 3 dny pozdejs sem to napichnul u servisaka a jemu to neukazalo nic. ukazu mu tu chybu co to vyplivlo me a on vubec nevi co to je.tak by to mohlo bejt kuci ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...