Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

u mne stejná reakce...první mi to přišlo směšný, ale když se pak chlápovi nechtělo vstát a člověk si uvědomí kolik asi to kolo z tiráka váží - no chlápka to muselo zvalchovat pěkně :feve:

Vloženo

no dopr.... to druhý videjko je mnohem bolavější :feve: sice se může stát každýmu že zapomene co má zaháklý za auto, ale tady to posr@l celkem dost...no nevim nevim jestli to rozchodil :feve:

Vloženo

no to stema pneu jak ho sejmuli...no prvne jsem se smal ale potom me bylo jasny ze borec po svejch asi neodejde .. au asi to muselo bolet..ode dneska se divam pri tankovani zasadne zasebe :smich: :smich:

Vloženo

Nesnáším situace které nemužu za žádnou cenu ovlivnit...mužu si dávat sebevětší pozor ale vždy se najde nějaký zmrd co muže změnit náš život během několika sekund což je dost nepříjemná představa.Brrr...otočme list.

Vloženo
Tak tohle je dost blbá náhoda...chudák nic netušící chlápek :feve:

Myslím že to je dole v Teplicích jak je OMV a kolem vede silnice na Ústí...ten náklaďák musel jet od Ústí na Teplice...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...