Přejít na obsah

Nefunkční dálkové ovládání originál Octavia I


JirkaOc

Doporučené příspěvky

Ahoj, chtěl bych se zeptat, právě jsem koupil manželce Octavii kombi 1998 a není tam funkční DO. údajně fungoval a po výměně baterií přestal (rozpároval se). Mám stejný klíč jako tady kolega Junior nademnou. Vzhledem k tomu, že jsou zámky zaslepené, chtěl sem DO aktivovat přes VAG. Jenže když se snažím načíst jednotku 35-centrální zamykání, tak ji nenajde. Je tedy možné, že mi prodejce kecal a DO to nikdy nemělo ? Nebo je KO komfortní jednotka ? Potom je mi ale divné, že centrál na klíč (zamčení/otevření) v kufru normálně funguje. Prosím poraďte, pokud někdo budete vědět, dííky Michal  :kol-24:

 

Jinak ještě nevím proč, ale dostal sem k autu dva klíče, z toho na jednom červená dioda svítí a na druhém je tma . . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli je tam komfort (el. okna, zrcátka, apod.,) tak se připojuj ke komfortu, tuším 46.

Dále, jestli je to starý klíč "vajíčko", nevystřelovák, tak je klidně možné, že odešel. Na první pohled se zdá, že je OK, LED-ka bliká, ale nevysílá, ale odešel vf koncový stupeň. Jsou tu na toto téma sepsané kroniky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Věc se má tedy tak, že je opravdu potřeba se připojit k jednotce 46, je tam v kanálu 1 to zpárování, ale to se mi bohužel stejně nepodařilo, jelikož, když sem dal do originál ovládače (vajíčko) baterky, tak to pořád svítí, nezávisle na tom, jestli něco mačkám nebo ne. Tak stejně dioda svítí pořád i u druhého ovladače po vložení baterií. Dneska ten jeden ovladač zkusím dát elektřikářovi co montuje centrály, alarmy ať mrkne jestli není KO ovladač.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Jestli svítí LED-ka trvale je něco špatně. Nemá co svítit když není zmáčknuté tlačítko. I kdyby bylo tlačítko trvale sepnuté (závada na tlačítku) LED-ka by blikala, NEsvítila trvale.
Nějaký elektronik může zkontrolovat plošňák, vyčistit, očistit  případnou oxidaci, musí pro začátek docílit aby LED-ka v klidu nesvítila, ale i tak nemusí být vyhráno.
Zkus se podívat tady, prodává více méně zdařilé kopie vystřelováků. Myslím dobrá alternativa k originálům za který jinak dáš cca 3.500,- za kus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Už jsem se jednou ptal v tématu "NEFUNKČNÍ CENTRÁL U ŘIDIČOVÝCH DVEŘÍ", ale nikdo neporadil. Tak to zkusím tady.

 

Na první zmáčknutí DO se odemkne celé auto, ale neodemknou se dveře řidiče. Když zmáčknu podruhé tak se odemknou i ony. Vzápětí při dalším zamykání a odemykání vše funguje normálně.

Pak po delší nečinosti opět problém.

Co by to mohlo dělat?

O I model 2003

Editováno: , autor: last.train
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

caute vymenil jsem baterky 2016 v klici a dioda furt sviti..v obou klicich co mam...r.v 2000 1.9tdi 81kw .. nevíte co stím popřípádě jaký klíč objednat (šel by i vystřelovák) ze stránky auto-klíč.cz pokud budou oba k.o ?děkuji za rady

Editováno: , autor: zdena67
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Caute,nevie niekto poradit aky transponder moze byt pouzity v tomto kluci? ak je to vobec mozne takto identifikovat,je to octavia r.v.1999 ,skusal som ID48 2kusy a hlasi mi stale  slaby signal pri pokuse o prisposobenie,original to samozrejme nerobi tak si myslim ze je problem v transponderi. Pokusam sa pomocou origo VAG dorobit dalsi kluc ktory sme stratili.Pozeram ze som v kategorii dialkove tak ak som to mal dat niekde ku immo tak sa ospravedlnujem. Diky

post-29244-0-27659500-1432929699_thumb.j

Editováno: , autor: cavallo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj.

Nechtěl jsem zakládat nové téma, protože tohle téma je podobné. Mám Octavii I, 1,6  74kw, r.v. 2000. Mám problém s centrálním zamykáním. Respektive se mi úplně zbláznilo. Když zamknu ať už klíčkem nebo dálkou, tak se auto zamkne ale hned zas odemkne. Někdy se zámky jako by zaseknou, a pořád v nich cvaká (pořád zamykají). Prošel jsem veškerou kabeláž i mikrospínače v zámcích, a vše je O.K. Někdy se stane, že se mi auto za jízdy samo zamkne. Ale co mě dostalo je to, že když už konečně auto zamknu, tak se mi po chvíli samy otevřou všechny okýnka. Někdy jde auto otevřít zevnitř kličkami, ale někdy taky ne. Občas se stane, že led ve dveřích bliká, i když je auto odemklé. ŘJ už jsem zkoušel měnit a i nastavit, ale vše marné. Prosím o radu. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

ahoj všichni,

tak i já se jdu přidat s mým problémem. Mám Octavii I, r.v. 2004, 1,9TDI 81kW. A nefunguje mi zamykání/odemykání pravých zadních dveří. Klíček mám dvoutlačítkové vajíčko (nevystřelovák) a věc se má takto. DO na klíči funguje na všechny 3 dveře (kromě těchto zmíněných) a funguje ok i na páté dveře. To samé, když to zkusím zamknout/odemknout přímo klíčkem přes zámek. Když dveře otevřu zevnitř, tak se na displeji normálně rozsvítí, že jsou otevřené, i stropní světlo se rozsvítí, takže na toto dveře reagují ok. Elektrické stahování okna v těchto dveřích je taky ok funkční. Po sundání tapecu a kontrole vypadají dráty ok. V jednotce ve dveřích to nevypadá, že by byla nějaká oxidace nebo tak podobně. A v motorku necvaká, když zkouším odemknout/zamknout. Myslíte, že je v háji motorek? Dá se nějak proměřit, jestli do něj jde, to co má a že všechno ostatní je ok?

Ještě bych zapomněl. Když odemykám a zamykám, tak postupně po kouskách mi přijde, že čudlík leze nahoru a že třeba po 20 odemknutí by se podařilo odemknout i tyhle dveře. Ale se zamykáním to takhle nefunguje.

Díky za rady. Luboš

Editováno: , autor: capacity
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zdravim Octavkare, koupil jsem O1 r.v.2002 s nefunkcnim D.O.... Zkousel jsem klic sparovat a nic, tak jsem zajel do Skodovky tam jsem koupil uplne novej original D.O do vystrelovaku, primo ve skodovce jsme ho zkusili sparovat a taky nic, tam me rekli ze jednotka komfortu. Tak se ptam co s tim, jestli muze byt chyba nekde v dratech a nebo rovnou sehnat jinou jednotku a zkusit sparovat znovu. Diky za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zdar lidi potřeboval bych poradit s dálkou. Špatně mi fungovala, vždy se mi povedlo auto zamknout asi až na desáté zmáčknutí. Koupil jsem nový klíč a problém je furt stejný. Když to napíchnu na počítač a podívám se na údaje v reálném čase ukazuje mi to při každém zmáčknutí kdy se neodemkne Fixní kód znám..není OK Algoritmus..není OK, pak se občas chytne a zamkne nebo odemkne a pak opět dokola Fixní kód znám..není OK Algoritmus..není OK. Nevíte prosím někdo kde by mohl být problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravim nedavno jsem koupil Octavu 2,5 2009 1.9 tdi 77kw, bohuzel mi vsak klekla baterka, baterka vymenena, vsechno ok az na DO, zkontroloval jsem pojistky centralu (zvlastni bylo ze po vytazeni pojistky mi zhaslo bocni dverni osvetleni - v manualu varone svetlo prednich dveri), vymenil baterku v DO (ledka na klici blika), zkousel synchronizaci  viz. navod v obsluze, zmacknout tlacitko a do minuty odemknout. Nic nepomohlo.  Muj DO je 3 tlacitkovej vystrelovak, predpokladam ze origo. Viz obrazek DO. Jakekoliv napady budou vitany. Diky

Editováno: , autor: Marko_D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • Pawouk změnil název na Nefunkční dálkové ovládání originál Octavia I
  • Pawouk uzamkl následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...