Přejít na obsah

Nefunkční dálkové ovládání originál Octavia I


JirkaOc

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Dobrý den pánové,

 

Vím, že položím otázku stokrát obkecanou. Přestalo nám na Oktě I 66Kw r.v.2004 dovoz z Dánska reágovat dálkové ovládání. Klíček dvoutlačítkový pevný (asi vajco). Zkoušel jsem různé návody, jak klíč spárovat, ale žádný kladný vysledek se nedostavil. Při jednom pokuse se LED na klíči rozblikala. Dočetl jsem se, že může být problém s anténou. Protože se mi zdá že je klíč funkční, normálně bliká jak má. Zkoušel jsem i výměnu baterie, napíchnutí na počítač, ale nic. Jak spolehlivě najít závadu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahojte kupil som octaviu combi rok vyroby 1999 a nejde mi na nej DO pritom jeden kluc ma v sebe DO diodka blika ale nic nespravy, dnes som skusal prisposobit cez vcds a hadzalo mi to chybu pri dialkovom ovladani. podporuje konfortna jednotka v mojom aute dialkove ovladanie? dakujem vopred za odpoved

g91iu234yua82vvwfbu.png

14f6pjvivt6jq5f1hwh.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahojte tak som zistil ze komfortka v aute 1J0 959 799 Q nepodporuje dialkove ovladanie. Kluc mam HELLA 434 mhz ked kupim komfortku 1j0 959 799 ah bude funguvat vsetko na mojom aute ako ma? a bude fungovat z klucom ci budem musiet kupit iny dakujem za odpoved. Popripadne co by som musel upravit alebo dorobit aby som tam druhu komfortku mohol dat. Mam vo vybave 4x okna v elektrike zrkadla v elektrike. Dakujem vopred vsetkym za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj,

mám Octavii 1, r.v. 1999 a dvoutlačítkovou origo dálku, po vyndaní baterek k otestování jejich funkčnosti (dálka někdy fungovala a jindy ne), jsem ovladač (klíč) zase složil a od té doby ovladač nefunguje vůbec. Jestli došlo k nějaké deaktivaci klíče a je potřeba ho znovu nakódovat, tak mam nejspíš smůlu, protože auto je zamčené, klíč mám jen ten jeden a na autě není na dveřích nikde zámek, všude jen záslepky, takže do auta se není jak dostat.

Může mi někdo poradit, co s tím, abych nemusel rozbíjet okýnko nebo po zlodějsku kuchat dveře u kliky?

Za jakoukoliv radu děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 20. 10. 2014 na 20:22, Wojnar napsal:

Jestli svítí LED-ka trvale je něco špatně. Nemá co svítit když není zmáčknuté tlačítko. I kdyby bylo tlačítko trvale sepnuté (závada na tlačítku) LED-ka by blikala, NEsvítila trvale.
Nějaký elektronik může zkontrolovat plošňák, vyčistit, očistit  případnou oxidaci, musí pro začátek docílit aby LED-ka v klidu nesvítila, ale i tak nemusí být vyhráno.
Zkus se podívat tady, prodává více méně zdařilé kopie vystřelováků. Myslím dobrá alternativa k originálům za který jinak dáš cca 3.500,- za kus.

Ahoj, měl jsem stejný problém. Vyměnil jsem baterie, po secvaknutí polovin klíče se ihned rozsvítila LEDka, aniž bych cokoli mačkal. Druhý klíč bez problémů. Na nefunkčním klíči jsem si všimnul, že se tlačítka při stisknutí "propadnou" více než na funkčním klíči. Jistě, plošný spoj s elektronikou je ve funkčním klíči přichycen na 2 místech úhlopříčně na 2 kolíčky, které při rozplácnutí roztavením drží elektroniku v klíči. Na nefunkčním klíči je jeden kolíček ulomený, elektronika se zřejmě nějak dotýká kontaktu baterie a LEDka pak svítí trvale. Zkusil jsem jen tak ze zvědavosti nacpat mezi elektroniku a baterii kousíček papírku, aby se elektronika nepropadala a šly půlky klíče k sobě secvaknout. A co myslíte..., měl ho tam. Klíč funguje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj všem,prosím o radu. Vyměnil sem si pojistky jak u baterie, tak u řidiče. Bohužel, se mi rozsvítil airbag, a nefunguje mi centrál. Při zamykání a odemykání dálkáčem, mi probliknou směrovky, ale to je vše. A nejde mi otevřít ani nádrž. Nevíte co s tím? A teť sem si všimnul, že pojistka na centrál, v pojistkové skřínce má jen jeden pin. Mohlo se stát, že ten druhý zapadl dovnitř? Děkuji. Jinak sem se to pokusil rozebrat, a dostat se zevnitř k pojistkové skřínce, ale nevím jak dostat ven ovládání světel. Jde to normálně dostat vwn třeba šroubováčkem? Podle odezvy odjinud, je právě pod přepínačem ještě jeden šroub, který ten plast drží. Díky předem za rady....

Editováno: , autor: Luka1303
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím, pánové. Má někdo zkušenost jak vyřešit tuhle prekérku? Při vystřelení praskl otočný kloub ve kterém je zasazená planžeta. Nechce se mi dávat tisice za nový klíč. Vlastně ani nevím, kolik stojí. Doufám, že ten kloub jde sehnat samostatně. Děkuji všem za radu.

962E247C-4164-400E-9A63-B7C5EA179AFD.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Čau Lidičky, chtěl bych se zeptat. Mám na své ovecče DO ale nějak nefunguje. Klíček bliká, dveře blikají ale nic. Zkoušel jsem mnoho návodu na internetu jak to sparovat a nic. Ještě pro doplnění, mám originál klíček, nová baterka v něm. Nesvítí mi ani světlo na "stropě", třeba to bude mít nějakou souvislost. Pojistka taky dobrá. Někde jsem četl něco o mikrospinaci v zámku? Nevíte někdo po čem mám jít? Děkuji mockrát 

Škoda octavia 1 1.9tdi 66kw 2001

 

Jo a ještě nesvítí ani světlo na dveřích u řidiče  které by se mělo rozsvítit je otevřu. 

Editováno: , autor: Terbii
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Nefunkční dálkové ovládání originál Octavia I
  • Pawouk uzamkl následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...