Přejít na obsah

Devil eyes


diddi

Doporučené příspěvky

Tak sme to s Lugem rozebrali na nic sme nepřišli hodili sme tam zpátky origo stím, že to vyreklamuju. Dojedu domů čistím světla a koukám na to jako blázen. Nikdo z nás na to nepřišel, jelikož se s takovým řešením asi ještě nesetkal, jak v servise tak dneska. Výškově se potkávačky seřizují tím že se kroutí s motorkama na naklápení světel nahoru a dolů - tzn. motorek zapadne do bajonetu a podle toho jak se stím dál kroutí se seřizuje výška - nu což připadám si jako pitomec, ale nemění to nic natom, že je budu reklamovat jelikož nejde vyndat blinkrovka z levýho světla protože je to špatně vylisovaný.

Pro názornost seřizování foto:

http://img214.imageshack.us/i/img1593.jpg/

P.S. nakonec měl prodejce pravdu, že v servise nebyli asi dostatečně odborní :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela sranda s těma světlama... jako zpracování je takový divoký no..ty dráty a pak teda díra na žárovku blinkru menší než samotná žárovka :kuk: a dál nechápu jak si myslí,že člověk dotáhne spodní šroub když tam zavazí ten štelovací šroub dálky :kuk:

No s tím štělováním je to taky docela vtipný..když k tomu taky nedají něco jako popis,manuál nebo tak, tak je to těžký a toto řešení je opravdu neobvyklé..nehledě na to,že mám strach,že když třeba to vyjde tak,že seřízené to bude v poloze "motorek dolu" aby tam něco nezavazelo..ale snad né... jinak ještě jednou gratuluji k objevení štělování výšky potkávaček ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

post-8288-1257531016_thumb.jpg

Jinak bych měl strach, že když se světlo naklápí motorkem, že po určitým čase či km se to celý rozvrzá a když pak člověk pojede po nějaké horší silnici, aby se to světlo nerozeštelovalo, todle je podle mě hodně blbě vyřešený a ty drátky vzadu :feve: zlatý AE ;)

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl sem z toho tak rozlazenej, že sem to ani nefotil. Dneska sem to poslal na reklamaci tak uvidíme co z toho vyleze. Každopádně předpokládám, že si je nechám, zkusím to seřídit a uvidím co to bude dělat, mají na to 30 dní takže pak se uvidí, když už nic tak budu aspoň pokusnej králík a budu Vám poskytovat info. Jinak ty diody sou i přes den vidět celkem slušně, když vezmu v potaz že zastávají funkci parkovaček, který v origo pomalu ani nevidíte tak se to dá. Jinak jestli o nich někdo uvažoval tak bych je potom všem co sem stím prodělal a stím jak sou řešený moc nedoporučoval. Nakonec jestli neprodělají nějaký změny je za chvíli nebude mít každá fabie, protože je to risk ;) Ale co dal sem se na vojnu budu bojovat nejsem ten typ co by hodil flintu do žita. Ostatně člověk může v životě ztratit daleko víc než 6tis. za světla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

montáž pohoda, všechno sedí krasně jako origoš, ale horší bude výměna žárovek, je to tam hodně na těsno, hlavně na straně řidiče to bude horor.

Seštelovat šli dobře, akorát na to musím vlítnout ještě jednou, protože jsem to odflákl.... =)

jinak sem maximálně spokojen....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj na Pašíkovy jsem je viděl taky (byl to ten starší model, myslím že z dob OI), ale tam ty LEDky svítili hodně a borec s tím jezdil normálně jako s denním svícením, potkával jsem ho často a už z dálky byl poznat. Nevím co to měl za upgrade :) jj udělej nějaký fotky ještě, třeba i v noci jak to svítí před auto, ať to můžu porovnat vůči andělům ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 5 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...