Přejít na obsah

Nemůžu odemknout Supa na DO


Gumak.Ln

Doporučené příspěvky

Zdrar Borci

Jsem úplně v pasti. Jdu vám takhle k autu, že pojedu do práce. Zmáčku na vystřelováku ,,odemknout´´ a ono....NIC. Chodím okolo auta mačkám ,,odemknout´´ a zase nic. Z hrůzou mi došlo že se vlastně do auta nedostanu protože mám zaslepené zámky. Zkusil jsem odstranit umělohmotnou záslepku a zjistil že pod tím je ještě nějaká kovová záslepka, takže bez šance. Zkusil jsem odemknout kufr pomocí klíče to mi nečekaně šlo :-) ale to bylo tak všechno. Kouknul jsem na návod a zkusil synchronizaci ale podle návodu mi to nešlo. Baterky jsem měnil. Nevíte co s tím. Je mi jasný že servis, ale byla by tu i jiná možnost? Existuje ještě nějaká jiná synchronizace? Díky

PS: Mám klasickej origo. vystřelovák (druhej nemám)

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyřešeno. Nakonec mi soused půjčil svého vnuka který mi vlezl do auta díro v kufru co je na lyže. Jinak s servisu mi řekli že buď rozbít okno nebo vyvrtat záslepku a následně koupit nový zámek. Myslím že tahle volba mi přišla nejlevněji (velká Milka) :-) teď ještě zjistit co s tím je jestli je to v klíči nebo v jednotce. Nevíte na kolik příjde výměna tý komfortní jednotky? Ď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl bych k tomu 2 dotazy (protože mám taky zaslepené zámky, už jsem uvažoval co budu dělat až to nepůjde odemknout):

1) Tunel na lyže jde z kufru otevřít? Není tam ještě jedno víčko se zavíráním z vnitřní strany?

2) Jak se otevře auto zevnitř, když tam systém Safe (nebo jak se to jmenuje). To přece můžu tahat za kliky jak chci, tak se to neotevře, nebo je to jinak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čus, takže 1) ten tunel na lyže jde z kufru otevřít dáš pryč to plastové víko a musíš pořádně zatlačit, aby se zklopila ta loketní opěrka ( mě to šlo docela hladce)

2) tak si zkus sednout do auta zavři se uvnitř pomocí DO a potom zkus dát klíček do zapalování a zapni do 1.plohy (aby ti naběhli kontrolky) a otevři dveře...uvidíš že to půjde.

Myslím, že sehnat nějaký to malý dítě ve věku cca. 5-10let :-) ( samozdřejmě záleží na jeho muskulatuře ) je asi ten nejlepší,nejlevnější a nejméně drastický způsob jak odemknout supa pokud nastane tenhle případ :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To taky není žádná sranda. Nemůžeš vybrat dítě jaký chceš. Je to zdlouhavej proces, to dítě musí mít auta v krvy a když ženy odpustí...musí to být kluk :-)) Já osobně preferoval kluka 10let hubenej jak žížala a na tričku měl McLaren, takže jsem byl v klidu, ten to v krvy měl :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Co se mi nestalo. Jdu vám tak po ranní k autu, chci odemknout, mačkám dálkáč jak chci a vono nic, ani červená diodka na dveřích neblikala, tak jsem ho nechal na parkovišti, jel domů a řekl jsem si, že to na druhý den vyřeší můj mechanik. Ráno přijedu do práce, auto zasněžené, tak ještě zkusím centrál, jestli se to náhodou neodemkne, ale nic, tak zkusím z prdele kufr a on je odemčený i všechny dveře, mrknu na okna a všechny stažené a v autě plno sněhu. Prvně jsem myslel, že mi ho vybrali, ale pak mi došlo, že se mi asi vyzkratovala elektrika. Před týdnem mi přestalo svítit osvětlení interiéru, pak nešlo odemknout auto a teď toto. Sníh jsem vysál ze sedaček a podlahy, ale už to bylo zbytečné, když celý večer do auta sněžilo a pršelo. Něco jsem vysušil v práci, ale pod řidičem, jak jsem zmáčknul koberec, tak to čvachtalo, takže komfortka total pod vodou. Nefunguje stahování oken, centrální zamykání, otevírání kufru na dveřích. Funguje zamykání a odemykání všech dveří, na dveřích řidiče a víko nádrže. Mám prostě smůlu, že zrovna sněžilo. Kdyby se aspoň neotevřely ty okna :-( Uvidíme, co zachrání mechanik, snad to nebude ranec :-) Nepřál bych nikomu nic takového :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Divné je, že když jsi druhý den přišel k autu tak jsi si hned nevšiml že máš okna dole. Tohle je vidět i z dálky a ještě když ho máš pod sněhem. Trochu mi to nesedí.

Taky jsem se nesetkal s tím, že by se zamčené auto vyzkratovalo, stáhli se okna a auto odemklo.

Ale to neřeší tvůj problém, jen jsem nad tím přemýšlel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevšimnul jsem si toho hned, protože byla ještě tma a hned jsem šel zkusit odemknout kufr klíčem, ale nešlo a pak jsem si všimnul, že je kufr odemčený a s ním celé auto.

Taky jsem se s tím doposud nesetkal a kdyby se mi to nestalo osobně, tak se mi tomu taky nechce věřit.

Komfortní jednotka mě bude stát nová 3.500,- Kč, je cela zoxidovaná a nějak rozleptaná. Zítra jedu k mechošovi, nafotím to a vložím pár fotek, je to prej lahůdka :-) Aspoň uvidíte, jaká je voda sviňa když, zatéká do auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mysliš že jsem se nekukal po levnějších komfortkách nechce se mi dávat 3500 za novou. Mechoš mi řekl že musí sedět číslo komfortky + číslo nad čarovým kódem tak nevím co je na tom pravdy přes elektro nejsem :-) a nějaká starší by prej nemusela fungovat. No a jeho šéf mi tvrdil že sehnal ještě levnou je mi to nějaké podezřelé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...