Přejít na obsah

Výfuk


Marek1806

Doporučené příspěvky

Máte ho někdo už daný na svém voze(foto)? Docela o něm uvažuji, ale nevím, kde ho koupit(odkaz).

Je výfuk stejný jak na FI tak na FII?

Díky za odpověď

... chlapci neblázněte , proč proboha na tuhle motorizaci sportovní výfuk. Ještě tak na 1.4 , ale na tohle... kol100

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... chlapci neblázněte , proč proboha na tuhle motorizaci sportovní výfuk. Ještě tak na 1.4 , ale na tohle... kol100

OMG to je teda příspěvek,je přeci jedno jestli si jej dá ma 1,2/1,4/1,6 atd.Trošku se zamysli než něco napíšeš :p

Jinak co se týče výfuku tak se zkus poptat tady ;)

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, jak píše spineshank, tady je to podle mého názoru nejlepší. Vlastní skušenost. Perfektní přístup, precizní práce. A hlavně, zavolal jsem tam, řekl typ auta a motorizaci, objednal termín a oni připravili tlumič, po příjezdu pak už pasovali přesně na auto, aby to sedlo jako prdel na hrnec. Jsem spokojenej.

Tady je link na firmu.

http://www.laityng.cz/

post-3972-1243036084_thumb.jpg

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bojler: Koľko ľudí, toľko chutí, každému sa páči niečo iné... Sú ľudia, ktorí za tuzing považujú zrovna trebárs panoramatickú strechu a natáčacie svetlá, pretože ich prínos je podľa nich otázny a slúžia len na machrovanie pred susedmi :rolleyes: Nie je to môj názor, ale už som sa s takýmto veru stretol!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proto sem tam napsal tu zkratku imho. Mne na tom odpuzuje hlavne to, ze "ladena" auta jsou vetsinou s tim nejslabsim motorem, jednou z nejnizsich vybav a trochu mne prijde, ze si hrajou na co nejsou. Ja spis fandim druhe ceste. Mit nataceci svetla, ktera nejsou na prvni pohled poznat a zbytecne nedrazdi okoli. Ale proc ne, klidne at si lidi nalepijou na pristrojovku treba igelit se vzorem dreva, kdyz se jim to bude libit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bojler: tak tenhle výfuk není "Ala roura od kamen", ale tlumič stavěnej přímo na můj obsah motoru. A není to o tom, že jsem slyšet půl hodiny, než se objevím. :) . je to něčem jiném. Decentní změna zvuku, která je poznatelná, ale nedráždí okolí a projde v pohodě technickou. A jak napsal Blacky, nám to HTPčko na to naše ježdění stačí :) . Tím ale nechci říct nic špatnýho. Máš svůj názor, který respektuju. Každej jsme jinej a preferujeme něco jinýho. Já si na nic nehraju, vím, že s tímhle obsahem nemůžu čekat zázraky a jezdit jak závodník. Mimochodem, tenhle podle tebe Tuzing stál víc jak 6000,- a strávil jsem v té firmě celé dopoledne, než to přizpůsobili na auto. Takže asi tak. Ale jinak pohoda, klídek. -_-

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IMHO Foromena to stalo pekny prachy, takze levny to neni. :kuk:

A bojleruv despekt k malejm objemum zname. On ma proste poradny auto a to, ze nam ostatnim HTP staci nechape. :unsure:

Zrejme neumis cist. A nebo cist umis a pak je to jeste horsi. Nevim. Kdybys ale neco opravdu znal, tak bys vedel, ze objemy vubec neresim a HTP me primarne vubec nevadi. Dokonce uvazuju do SII 1.4TSI a Roomster s ocelovejma patnactkama, zenskou a ditetem v sedacce povazuju za prijemny auto na roviny do mesta.

Nevim, ja ti neberu tvuj nazor, ze 47kW je idealni motor do Roomstera. Treba to ocenujes zejmena pri zapnutem kompresoru a rozjizdeni do kopce. Nikomu nevnucuju, ze 1.6 je ideal a taky sem to NIKDY netvrdil. At si kazdej vybere co chce a chvali si to. Forum je ale i od toho, aby se tam mohly objevit taky negativni reakce, ne? Nebo musime vsichni rikat, ze chromovanej vejfuk, sedumnactky kola a 47kW je to nejlepsi na svete? Ted se musi rikat, ze EU je super a ze CO2 je jed....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No není za co, nejsme tady proto, abychom na sebe ječeli, ale pokecali a zjistili názory druhých. A máš pravdu, tebou uváděná kombinace kol, výfuku a obsahu motoru určitě není to nej. Taky jsem to nikdy netvrdil, ale přesně takhle to mám. Jen ten výkon motoru je trochu výš ;) . Ale mě se to líbí a vyhovuje mi to, a o tom to vlastně je, jak výše uvedl mambo :) .

Editováno: , autor: foromen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...

ahoj, ještě bych se chtěl ujistit, o víkendu jsem nechal za studena asi 4 minuty auto běžet na volnoběch a když jsem se pak rozjel tak se za mnou udělala mokrá čára, asi sražená voda ve výfuku(byla zima 12C). Nezlobte se moc autům nerozumím tak se radši ptám. Jinak když třeba ujetu tak kilometr tak je koncovka trochu vlhká ale když se motor ohřeje tak je to ok. Sráží se víc voda ve výfuku za studena na volnoběh? Koukal jsem a voda v nádržce ani olej se mi asi neztrácí. Trochu mě to vystrašilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...