Přejít na obsah

Výlet Praha-Kyjev


Doporučené příspěvky

no jasně, nejdřív se jede na pár dní Kyev a pak pokračování směr Jalta, Sevastopol, Odesa. Teda pokud nebude nějakej problém. Už se těším. Vlastně jsme nevěděli co a jak letos s dovolenou a ty jsi to vyřešil :palec2:

Jinak vám můžu nachytat nějaký dravce na kyjevským jezeře a můžete dát grilovačku, ale já to žrát určo nebudu, nechtěl bych být v noci jako světluška lol Doufám, že tam vůbec nějaký ty ryby jsou. Co jsem četl po netu, tak někdo píše, že jsou ty vody naprosto vybrakovaný a někdo zas píše, že paráda. Podle všeho to vypadá, že co je v dosahu vesničanů či nějakým obydlím, tak je vybraný do mrtě, protože prostě hlad, a tam kam je to pro ně daleko, tak ryby jsou.

JInak odjezd asi ten pátek 10.7. předpokládám večer

jinak z osazenstva znám jen Míru

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo...máme zamluveno a zaplaceno...ostatní můžete závidět... lol Mole a hlavně se nezapomeň poptat kdo nás veme se juknout na Чорно́биль:-)a na Прип’ять:-)

TomášB:jak je to s tebou?Dáme zraz v Kievě?

Míro, no s tím se počítá, že pár dní strávíme společně ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no super, tak letos Ukraina a na příští rok jsem domluvenej s Guntisem, kolegou z Rigy, že pojedem na dovču tam. Pozval mně k nim domů, že necháme baby s děckama a uděláme "svéráz národního rybolovu" :smich: Má "vodka"kamarády jak na honitbu, tak na rybaření na privátních vodách. Že prej naberem hromadu vodky a vyjedem na nějakej ostrov :smich: , grilovačka, střílečka a rybaření :smich:

Na Ukrainu už mám taky přislíbenej servis, kdybych něco potřeboval, tak se můžu obrátit na Kijevského kolegu. Jsme to všechno právě prodiskutovali u večeře a pěkně jsme se "spařili" :)

Sry jestli to blbě klapu do klávesnice, ale trošku moc jsme popili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dneska víc než po roce tady poprvé navštívil český stánek. Jeho majitel, Radek, dělá český jídla a dneska udělal D E L I K A T E S N Í svíčkovou. Krásný ceny, výborná chuť a na terase i příjemný prostředí. Kolem sebe slyšíte převážně češtinu a slovenštinu... Perfektní.

Jinak co se týká výletu do Černobylu. Jeden proběhl včera, v rámci projektu "Zajímavý Kyjev", cena byla 450uah, ale je to výjimečná akce. Normální cena za exkurzi je cca 2.000 uah, takže to asi vynecháme. Ale je tu spoustu jiných, bezpečnějších zábav, ti co sem jedou se nudy rozhodně bát nemusí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...