Přejít na obsah

octavia přebarvení interieru!!!!


free.hacker

Doporučené příspěvky

Dobrej všem odborníkům.Mám takový dotaz předělal jsem si interier na černo a napadlo mě,že by nabylo špatné hodit sloupky a stropnici do černé.Nechci tyto díly kupovat,ale uvažuji o jejich přebarvení,stropnici nejakou barvou na textil a sloupky třeba potahnout nějakou černou matnou koženkou.Je to zatím uvaha a rád přivítám vaše nápady i připominky

Editováno: , autor: free.hacker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stropnice určitě jde stříknout barvou na textil, ale nebyl bych si jist barevnou stálostí po několika letech.

Plasty (sloupky) máš možnost vzít koženkou, ale problém je s tím, že to strašně nabyde na rozměrech a pak bude problém s horním posuvným úchytem na pásy.

Kdysi ještě u Opela jsem nemohl dlouho sehnat kus černého tunelu, tak jsem to dočasně stříknul obyč kvalitním matným černým lakem. Překvapivě to drželo, neloupalo a neseškrabovalo se to. Dá se taky koupit matný bezbarvý lak, takže po nalakování černou by se dala prodloužit životnost na mnohonásobek.

Osobně bych ale vyměnil za prigo černé díly, protože jsou snadno dostupné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Preco v aute?

Ved dat to von je to najlahsie. Nedavno som mal vonku vsetko zvnutra ,plasty sedacky koberec,strop. Vsetko preslo cez vanu,plasty tekuta solvina ,kefa. Jak nove. Stropnica saponat sprcha kefa. Videl si jak to vyzera? Taky nejaky material ako latka na laminovanie,taka nejaka kresba to bola. Trochu tuhe aby to drzalo tvar. A na vrchu latka. Tak si myslim keby si zohnal nejaku farbu na tkaniny,len nie cosi co sa musi varit v hrnci aby to farbilo handru.

Demontaz. Vzadu hore nad oknom 3 plasty. Potom vpredu stinitka 4 sroby. Zhodit dole pirely na 4 dverach. Potom uz len madla nad dverami. t.j.8 srobov.Ked das dole madlo tak pouzi zakazdym 1 srob a naskrutkuj ho kusok naspet do karoserie. Na nom ti to pridrzi potom tu stropnicu aby ti nepadala dole alebo sa neprehla v strede. Pokial ste dvaja na to tak super. Potom staci len z tych 4 srobov to kusok pohnut a ide von stropnica. Montaz tak isto lahsie ked tam mas tie 4 sroby nachystane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidám se k tématu s něčím podobným.Nezkoušel někdo z vás obarvovat středy tapecírunků?Vím že se to dá vyřešit flockem ale mě by zajímalo jestli někdo nezkoušel středy tapeců barvit na černo třeba nějakým sprejem na textil.

Editováno: , autor: Romario
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...