Přejít na obsah

Machři v popelnicích


Machoš

Doporučené příspěvky

Tak to je jiná Davone, konečně jsi se pochlapil :palec2: , tak to má být

A k tomu druhému, už nebudu vysvětlovat, že se mi to stát nemůže, že první zajíždím úplně ke kraji a pouštím, to normální člověk, kterej tak strašně moc spěchá, že se na někoho lepí a já ho pouštím, že zajíždím až skoro do trávy, tak předjede.

Editováno: , autor: OTDi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nekdy se taky divim proc nekdo na me blika kdyz treba jedu po kolejich a vazne nekde potrebuju bejt a zaradim se naprosto bezpecne mezi ne :)

sem takhle u nas spechal jelikoz mi tekla voda doma k sousedum predjel jsem, zaradil se s blinkrem zadana ultra prasarna a pan me se superbem dojel a delal na me prstickem :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byvaly kolega v oblasti hotelnictvi, drivejsi dlouholety vyhazovac z Lucerny predjel nejakeho takoveho "vytahovace", ten to nezkousl a na semaforech na Spojovaci ulici na Jarove smerem k Auto JArov ho dojel,vystoupil a sel mu to nandat... Nejaky kecicky, nadavky jako cu*aku na nej, on pry sedel v aute a otevreny okno, byl to velkej klidas, proste chlap kole 55let. Rika mu, rekni mi to jeste jednou smejde? A on co ti mam rict ty cu*aku a naprahl ruku, ze mu da pesti do okenka, kolega reagoval, chytl mu tu ruku v pesti, stiskl jeho ruku a zaroven tlacitko na zavirani oken a jiz byl cas na rozjizdeni do kopce smerem k semaforum... Frajirek jiz nenadaval, mel co delat aby to ubehl a kdyz projizdel semaforem, pustil ho... Celkem vtipne pojate... Proste narazil blbe ;)

lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...