Přejít na obsah

signalizace stavu vody v nadrzce ostrikovace


tomik

Doporučené příspěvky

Čidlo na hlídání kapaliny v nádržce ostřikovačů mají jen auta s ostřikovači světlometů - mají vetší cca 5L nádržku s čidlem. Bez ostřikovačů světlometů, tram je jen 3L nádržka bez čidla. (nevím jak to je u nových MR). Hledej již se to tady dlouhosáhle řešilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Nějak mi přestalo fungovat čidlo hladiny v ostřikovačích, na konci zimy mi skladník místo kap.do osřik. dolil do nádobky G48, měl do ocas hned vedle sebe, barva podobná tak dolil... Další den jsem to vystříkal všechno ven, prolil několikrát teplou vodou, ale asi po měsíci mi to čidlo přestalo hlásit. Minulý týden jsem ho vyměnil, ale pořád nic. Nemá někdo zkušenost? Popř. jak to proměřit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Mám dotaz na nakódování hlídání hladiny vody do ostřikovačů, při nakodování budíku  kodem 5101 tzn, kontrola obložení + hladina v ostřikovačích bez kontroly přoboutání pásy , mi na maxidotu svídí hladina  vody že je málo , přitom je plno a předtím to fungovalo normálně , Poradíte někdo Díky jirka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...

Zdravim vsetkych,chcem sa vas spytat ci ma aj niekto iny problem s tym ze mu na pal.pocitaci neukazuje kontrolku ze je nizka hladina vody v ostrekovaci.Nemam Maxidot ale klasicky PC.Ide o rok 2005 12mesiac,slusna vybava tak preto nechapem preco to neukazuje.Niekto mi vravel ze to neni mozno vo vybave ale ja si myslim skor opak lebo toto signalizovanie ma pomaly uz kazde auto.Dakujem za kazdu radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...