Přejít na obsah

Autostop


Horjaar

Doporučené příspěvky

Jaké máte zkušenosti s autostopem? Berete stopaře (nebo jen stopařky :blush:), jezdíte rádi samy nebo máte raději společnost?

Osobně mám pocit, že poslední roky stopaři prakticky zmizeli. Zkoušel jsem i www.autostop.cz (trasa Praha-Brno), ale nezdálo se mi, že by to byla "zaručená" cesta, jak vzít stopaře. Když nejedu s rodinou nebo s dětmi, tak stopaře beru, abych si ukrátil dlouhou chvíli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja stopare neberu, prijde mi to hrozne nebezpecny. Neco se stane, ani treba ne tvoji vinou, no a kdyz to bude nejakej blbec, tak se na tobe muze zacit hojit a ty uz pak jen platis a platis... taky znam takovy pripady. Takze stopare NE ;)

Radsi v aute jezdim sam, mam klid, premyslim. Auto je pro me takovy maly kus neceho, kde jsem jenom ja, ani v aute moc nemluvim, soustredim se na jizdu a uzivam si to. :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stopaře jsem nikdy nebral a brát nebudu. Je to o hubu. Svezu jen toho, koho znám. V tom nemám problém. Hlavně nezastavujte těm tmavším, co předstírají poruchu ! ! ! Než se otočíte, jste bez dokladů, peněz a bůhví bez čeho ještě. Stalo se to kámošovi. Zjistil to až doma po osmdesáti kilometrech. Na to si dejte hoši VELKÝ POZOR A NEZASTAVUJTE !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mambo: no, reknu ti, ze jsem docela kulil oci, zacala chvalit auto a jak jsem hezkej, ne jako ten Nemec, co ji zastavil prede mnou, s tim nejela... ale ja jsem prej uplne jinej a takovy. :unsure: mno, tak jsem ji pak vykopnul na krizovatce, pac jsem jel jinym smerem. Ale kdyz to vidim ted po case, kurna, byla docela pekna :prc: hm, asi bych se zachoval jinak lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo za mých mladších let, když jsem byl třeba na vojně, to se to stopem v uniformě jezdilo... člověk tam stál pár vteřín (minut). Ale dnes bych na stop nešel. Naopak již dlouho (několik let) jsem také nikoho nevzal. Je to o hubu. Holka by si mohla něco vymyslet a nějakýho plešatýho týpka, nebo smažku fakt nevemu.... Dřív možná, dnes již ne. Doba je stále zkaženější..........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když vidím typa, co mu očividně ujel bus po odpolední nebo něco podobného, nebo po ránu sem nějaký čas jezdil tak, že šetřící studenty sem potkával, tak mi to problém nedělá někoho těch pár kiláků odvézt. Jako táhnout někoho přes půlku respubliky, to bych se vybodl a taky zásadně a z principu neberu trampy a turisty (to je fakt sport, navlést se do pohorek a pak stopovat u cesty).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...