Jump to content

Rušení - Blaupunkt Hamburg MP57

Globus
 Share

Recommended Posts

Ahoj všichni, prosím o pomoc,

Jak začít. Měl jsem Fabii a tam jsem postupně měnil rádia Pioneer (tape), Panasonic (CD). Tam bylo vše v pořádku. Pak jsem koupil Blaupunkt Kigston MP47 (MP3, USB) a začal jsem mít při volume 1+ rušení od motoru (proměnné s otáčkama motoru) v reprákách. Chvili jsem to řešil, až jsem vymněni auto za Octu (model viz níže). Tam bylo origo, a bylo to v pohodě, do té doby, co mi to vykradli. Pak jsem tam dal toho Blaupunkt Kigston MP47 (MP3, USB) co zbyl z Fabie. A zase tam bylo to rušení. Tak jsem usoudil, že to bude dělat rádio, v MAKRU měli akci na Hamburg MP57(MP3, USB, BT) za super cenu, tak jsem ho koupil. Uvažoval jsem o jiné značce, ale cena a to BT mě zlomilo. A JE TO TAM POŘÁD!!!!!

Co s tím?

1 - Dělá mi to na obou +12V (jak stálý, tak spínaný)

2 - Rádio jsem přikostřil - nic

3 - je to na všech SOURCE

Prosím poraďte, co koupit? Odrušovací filtr? Dělá se na oba +12V plusy (2xIN, 2x OUT, kostra)? Vyměnit rádio (zatím nemám jiné na zkoušku). Je to Blaupunktem a koupit jinou značku? Nějaké zkušenosti? Oba +12V jdou z jedné 15A pojistky z pojistkové skříně a tam namontovat ten filtr (váleček - vsup, výstup, zem)?

Díky za rady a pomoc, už mě to štve to zas.aný pískání. :feve:

Edited by Globus