ivan kmetko Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 nazdar! nevie niekto ci sa da kupit ta kovova ochranaa motora a nadrze na scouta? vsade som vydel iba narazniky bez toho. a nedalo by sa to dat aj na octaviu ale na origo naraznik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidSK Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Kovová? To je strieborný plast a nemyslím, že je to nejaká super ochrana, skôr to slúži ako estetiský offroad doplnok. Na octaviu robí milotec niečo podobné www.agauto.sk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan kmetko Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 dik, ja som ale myslel ze je to kov, aspon to tak vyzera, ale ak je to plast tak potom viem kde to zohnat, som myslel ze to ma take ako audi allroad, ale moc diki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiran81 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Mam dotaz mam RSo a potrebuju pneu ted mam 225/40 R 18 myslite ze pujdou a nebudou drit 235/40 R 18? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 v pohode...len nemyslim, ze tym nieco ziskas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 (edited) to DavidSK: Ne, dělají se i plechové-duralové ochrany. Je to za příplatek. Já to mám na 4x4 Cena je cca. 20 EUR Teda pokud to je ono, není to v katalogu řádně vidět........ Edited July 24, 2009 by Dodo-Kolín Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan kmetko Posted September 5, 2009 Author Share Posted September 5, 2009 to DavidSK: Ne, dělají se i plechové-duralové ochrany.Je to za příplatek. Já to mám na 4x4 Cena je cca. 20 EUR Teda pokud to je ono, není to v katalogu řádně vidět........ tak uz mam tie kryty zo scouta doma, teraz ich musim poupravovat abi mi sedeli na Ocko, ale myslim ze to bude vyzerat ofroudovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidSK Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 to DavidSK: Ne, dělají se i plechové-duralové ochrany.Je to za příplatek. Já to mám na 4x4 Cena je cca. 20 EUR Teda pokud to je ono, není to v katalogu řádně vidět........ Tieto ochrany ano, su kovové v scoute štandartne, ja som myslel na tie strieborné, čo sú na spodu nárazníkov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts