Ludekl Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Zdravím a prosím o pomoc. klíčenkou odemknu auto, strčim klíč a otočim a nejde žhavení.Motor točí. Mám tam alarm od Jablotronu asi 2,5 roku. Při připojení se VAG nedostal na řídící jednotku motoru. Je možné, že přes imobilizér v alarmu je přerušené napájení ŘJ? Nebo mě napadá i snímač v zapalovací skříňce. Víte někdo co s tím? díky moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 podle mě relé 109 (na relé boxu pod palubní deskou) vyměn nebo alarm který blokuje toto relé Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirka21 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Bude to to relé 109.Když ho rozděláš tak stačí proletovat,je tam studenák(pod lupou viditelný)na jednom většim bodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludekl Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 Bude to to relé 109.Když ho rozděláš tak stačí proletovat,je tam studenák(pod lupou viditelný)na jednom většim bodu. Relátko 109 bylo v pohodě. Bylo to spínací relátko v alarmu. Měl jsem tam jedem imobilizační okruh volný, tak jsem to přepojil a uvidíme dál, ale na 90% to bylo alarmem. Jinak díky všem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts