Jump to content

Vymena skel prednich svetel, jde to?

PetrSig
 Share

Recommended Posts

• 4 months later...

Pokial hovorime o svetlach O2 predface tak to ide...robil som to asi 1,5mesiacu dozadu. Potrebujes k tomu iba nejaky ostry skalpel,teplovzdusnu pistol a sedivy silikon... Postup je asi taky,ze nahrejes tu bielu umelu ĺistu do ktoreho je to sklo zasunute a pomali ho vyhnes po celom obvode. Vyskriabes odtial niecim ostrym ten silikon a pomaly tahas sklo von.. Ked je sklo vonku,tak treba ten zarez v com je zasilikovane sklo komplet zbavit silikonu aby tam novy silikon a sklo bez problemov drzali.Ked to bude uz ciste,zase zoberies teplovzdusnu pistol a narovnas tu umelu listu co si predtym vyhol,natlacis do nej po celom obvode trosku silikonu a zatlacis tam nove sklo. Silikon musi byt sanitarni-vodeodolny(skodovka pouziva sedivy).Nechas den zaschnut a mas jak nove. Tiez som si vymienal sklo na xene,lebo bolo dopraskane. Dal som tam sklo z halogenu,ktory som tam mal pred xenonmi a vyzera to jak keby som mal nove xeny. :palec2: No a odvtedy som s tym v dazdi nalietal plno km a ani kvapka ani hmla..