Majkyn Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) Koukněte prosím na tu masku. Obě mřížky před IC má s pár řádkama do stříbrna. Jak myslíte, že by se to hodilo zabarvit, aby to takhle pěkně svítilo? Lak Nebo chrom nějakej, folie ? dík Edited June 25, 2009 by Majkyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 dvaju sa na tu mrizku chromove kryty. tento ma kazdu druhu. podla mna je to nevkusne preplacane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 opravdu výstižný název nečetl jsi pravidla?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkyn Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 dvaju sa na tu mrizku chromove kryty. tento ma kazdu druhu.podla mna je to nevkusne preplacane. a víš prosimtě, kde bych mohl takové kryty sehnat ? našel jsem pouze nalepovací chrom. pásky http://tuning.autodoplnky.cz/chromove-listy/?smid=99 a pak nějaké chromové lišty, ale ty byly jen na oktávkua nevypadalo že by to bylo možné koupit pár nasazovacích lištiček jednotlivě.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Pár nekoupíš, jen sadu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkyn Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 (edited) tak to radši koupim ty nálepky než abych dal dva litry za chrom sadu edit: Myslíte si, že by se na tu moji masku dali použít lišty buď co jsou na feldu nebo octávku 1U popř O1 facelift ? Edited June 26, 2009 by Majkyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majkyn Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 tak už jsem je našel..díkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts