Jump to content

Xenony ORS 1

radek_cz
 Share

Recommended Posts

Zdravím,

pls o radu, mám na ORS I xenony a včera mi jeden změnil barvu, začal svítit nějak oranžovorůžově místo klasické namodralé barvy. Znamená to že ta výbojka jde do háje?? Pokud jo a budu si muset koupit novou, nemáte nějaký tip?

Díky

• 2 weeks later...
Díky moc za rady a linky, už jsem si je objednal tak uvidím, snad mi přijdou nepoškozené a hlavně snad se mi je podaří nějak vyměnit (ještě jsem to na Octavii ndělal) ...

Dík

Tak pro mě je to práce na 10min jedno světlo v klidu,ale tobě to asi zabere. Musíš vyndat světla ablinkry,pak rozšroubovat zadní kryt,jsou tam malé torx šroubky,pak už to snad pochopíš. S vyndáním světel musíš najít grif,je to jako ježek v kleci,ale jde to,aniž by jsi musel rozdělávat nárazník nebo cokoliv jiného.Pak dej vědět,jak to dopadlo.

Dík za návod. Problém je v tom, že ještě než jsem mohl začít přemýšlet o tom jak je tam dostanu tak možná musím řešit jiný. Z e-shopu mi poslali dvě výbojky ale každou od jiného výrobce. Jedna je Philips a druhá Osram. Typově jsou obě stejné (D2S, 35W). Je tohle problém nebo myslíte že je tam můžu normálně dát? Jde mi o to aby obě svítily stejně :(.

Dík za postřehy

• 3 weeks later...
s barvou svetla vybojky je leckdy problem i od stejneho vyrobce :) zkus to a uvidis .. treba to bude ok

Přesně tak stejný výrobce a typ a odstíny jsou jiné pěkná pakárna potom :-))))lepší dát obě nové stejného zdroje....a je klid.....Mrs.