radek_cz Vloženo 27. Červen 2009 Vloženo 27. Červen 2009 Zdravím, pls o radu, mám na ORS I xenony a včera mi jeden změnil barvu, začal svítit nějak oranžovorůžově místo klasické namodralé barvy. Znamená to že ta výbojka jde do háje?? Pokud jo a budu si muset koupit novou, nemáte nějaký tip? Díky Citovat
Vaša Vloženo 27. Červen 2009 Vloženo 27. Červen 2009 výbojka KO prohledej bazar nabídek je dost Citovat
radek_cz Vloženo 27. Červen 2009 Autor Vloženo 27. Červen 2009 Dík, to byla rychlost . PLS ještě bych měl dotaz, jsem v tomhle laik, stačí jen ta výbojka, nemusím kupovat celou sadu (trafo+kabeláž) jak jsem našel na webu? Ještě jednou dík Citovat
juke.box Vloženo 27. Červen 2009 Vloženo 27. Červen 2009 Výbojka KO. Vyměň ale obě,protože druhá odejde co nevidět a určitě už nemá ted tu svítivost co by měla mít. Doporučuju koupit zde,je to Origo škoda přímo z fabriky a hlavně se zárukou za hoodně pěknou cenu. http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3457 Citovat
Vaša Vloženo 27. Červen 2009 Vloženo 27. Červen 2009 nebo : http://www.cc-autodily.cz/vybojka-plynova12v-35w.html Citovat
radek_cz Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Vloženo 6. Červenec 2009 Díky moc za rady a linky, už jsem si je objednal tak uvidím, snad mi přijdou nepoškozené a hlavně snad se mi je podaří nějak vyměnit (ještě jsem to na Octavii ndělal) ... Dík Citovat
juke.box Vloženo 6. Červenec 2009 Vloženo 6. Červenec 2009 Díky moc za rady a linky, už jsem si je objednal tak uvidím, snad mi přijdou nepoškozené a hlavně snad se mi je podaří nějak vyměnit (ještě jsem to na Octavii ndělal) ...Dík Tak pro mě je to práce na 10min jedno světlo v klidu,ale tobě to asi zabere. Musíš vyndat světla ablinkry,pak rozšroubovat zadní kryt,jsou tam malé torx šroubky,pak už to snad pochopíš. S vyndáním světel musíš najít grif,je to jako ježek v kleci,ale jde to,aniž by jsi musel rozdělávat nárazník nebo cokoliv jiného.Pak dej vědět,jak to dopadlo. Citovat
radek_cz Vloženo 9. Červenec 2009 Autor Vloženo 9. Červenec 2009 Dík za návod. Problém je v tom, že ještě než jsem mohl začít přemýšlet o tom jak je tam dostanu tak možná musím řešit jiný. Z e-shopu mi poslali dvě výbojky ale každou od jiného výrobce. Jedna je Philips a druhá Osram. Typově jsou obě stejné (D2S, 35W). Je tohle problém nebo myslíte že je tam můžu normálně dát? Jde mi o to aby obě svítily stejně . Dík za postřehy Citovat
gdanx Vloženo 9. Červenec 2009 Vloženo 9. Červenec 2009 s barvou svetla vybojky je leckdy problem i od stejneho vyrobce zkus to a uvidis .. treba to bude ok Citovat
MartinRS Vloženo 27. Červenec 2009 Vloženo 27. Červenec 2009 s barvou svetla vybojky je leckdy problem i od stejneho vyrobce zkus to a uvidis .. treba to bude ok Přesně tak stejný výrobce a typ a odstíny jsou jiné pěkná pakárna potom :-))))lepší dát obě nové stejného zdroje....a je klid.....Mrs. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.