fafi Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Neví někdo prosím jestli je na hřídely od kompresoru nějaký klínek ? Na ETCE je kreslený ale hřídel má tisícehran tak nevím naco by tam byl. Nezná někdo i rozměr matky která drží spojku, samotná spojka spadla naštěstí na kryt pod motorem. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milda.J Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Když tam je tisicihran tak tam klinek není (byly obě varianty- klínek nebo tisicihran), pozor někdy ten tisícihran má vynechanou jednu drážku- nejde nasadit v jakékoli pozici. Rozměr matky nevím... o vymezovacích podložkách jsem tu psal několikrát.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafi Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 Když tam je tisicihran tak tam klinek není (byly obě varianty- klínek nebo tisicihran), pozor někdy ten tisícihran má vynechanou jednu drážku- nejde nasadit v jakékoli pozici. Rozměr matky nevím... o vymezovacích podložkách jsem tu psal několikrát.... Dík jen jsem se chtěl ujistit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts