Přejít na obsah

elektrika okna


Dodo M

Doporučené příspěvky

Ahojte. Mám taký problém. Dnes mi na prednej spolujazcovej strane začala blbnúť elektrika okna. Spustiť sa dá, no v dolnej polohe vydáva taký čudný zvuk, ako keby sa motorček nezastavil a praská to v ňom. Následne, keď chcem okno vytiahnuť motorček znovu tak isto čudne praská a nevládze vytiahnuť okno, no keď okno vytiahnem rukou, pri spustenom spínači motorček okno vytiahne. Keď je v hornej polohe a ja tlačím vyťahovanie okna znovu motorček vydáva taký čudný zvuk.

Pri spúšťaní ide bez problémov, len ak dám automatické stiahnutie po stiahnutí na doraz motorček znovu vydáva čudný zvuk.

Poraďte čo by to mohlo byť. Ďakujem. /Octávia I, 1,9 TDi/ :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano mám 7/2000, tak čo budem musieť vymeniť motorček sťahovania okien? Len nechápem prečo dole ťahá pekne, len, keď narazí na odpor /ako keby sa lanko pretáčalo/, lebo motorček beží len v ňom praská, ako keby v ňom niečo preskakovalo. Ale inač dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja som to rozobral, teda tapacer a motorček sa stále točí, ale ako do neho ide lanko, končí pružinkou, tak to lanko vlastne sa pri záťaži zasekne a ako by v motorčeku preskakovalo. Ako som už napísal pri sťahovaní ide dolu OK akurát po dorazení znovu lanko začne preskakovať. Čo sa dá na tom pokaziť? Všetko tam vyzerá ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...