skobra Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 (edited) zdravim, vydražil jsen navi orig do oct2 COLUMBUS.Po zadání kodu fungije normálně - pouze nejde zvuk. -- u navi,mp3 nic. bylo mi sděleno.že jsem zřejmě koupil navi s funkí soud sys. se zesilovačem./zabudovaném v autě/Prý proto je zvuk nefunkční.Ptám se - zdali je to možné a popř. co dělat a nebo kam se obrátit.Prý stačí přepnout """mod"".Je li to tak prosím poraďte kam se obnrátit. díky Edited June 28, 2009 by skobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 (edited) Podle mě to musíš jenom nakódovat - třeba přes VAG. Nebo VAS v servisu. Mám VAG. Kdyžtak mi napiš SZ. Edited June 28, 2009 by j0ska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skobra Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 (edited) Podle mě to musíš jenom nakódovat - třeba přes VAG. Nebo VAS v servisu.Mám VAG. Kdyžtak mi napiš SZ. Měl jsem to u člověka,který má Vas /trochu si přivydělává/ - a tomu se to právě nepovedlo a neví jak prý to přepnout do toho správného modu bez sound sys. Je to prý poprvé co má takový problém - jinak vždy - každému to chodilo a právě na doporučení jiných jsem za ním zašel Rád bych našel dušičku co poradí popř. se toho ujme - děkuji Edited June 28, 2009 by skobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) obrázek Edited June 29, 2009 by j0ska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skobra Posted July 3, 2009 Author Share Posted July 3, 2009 (edited) [díky za odpovědi - problem vyřešen -díky ferdovi25- - vše to dělalo originální zabudované .hand free - doporučuji je to machr Edited July 3, 2009 by skobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ska Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Jak to dělalo HF? Bylo špatně zapojené nebo nakódované? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts