Jump to content

Sháním chromované lišty kolem celého Supa

romcolahvac
 Share

Recommended Posts

Sháním chromované lišty kolem celého Superba jak lišty z předního a zadního nárazníku, tak lišty ze všech čtyřech dveří a ještě k tomu všechny čtyři lišty co jsou pod okny. děkuji za informace

Nemozne sehnat jete :)

Jednou za rok se tu ukaze nabidka na listy pod okny :) ale jinak neni moc sance sehnat ty kolem auta :):palec2:

Guest pan.ucetni
Nemozne sehnat jete :)

Jednou za rok se tu ukaze nabidka na listy pod okny :) ale jinak neni moc sance sehnat ty kolem auta :):palec2:

zkus auto kelly

Guest pan.ucetni
zkus auto kelly

přední nárazník levá + pravá strana = 1880kč

zadní nárazník levá + pravá strana = 3106kč

boční lišty jsem tam nenašel

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
od tohoto prodejce z aukra jsem lišty právě koupil má jich dost popřípadě sežene, ale jen pouze pod okna a přední nárazník. housenka19@centrum.cz jeho kontakt

Anžto jsou použitý, tak jen doufám, že je nesežene z mýho auta. Už počtvrtý mi takhle někdo v mým kufru sehnal rezervní kolo. :aggressive:

chrom pod oknem---kolem celého auta.Nejspíš to bylo v Ďáblicích u rodičů na pozemku. A bylo to za plotem :( Dneska jsem je objednal v auto Elso Čakovice. Tu svini na aukru podporovat nebudu...nevěřím původu :(

Tak ja je prilepil lepidlem na okna a mam zatim klid.Ale kdyz je budou chtit ukrast tak mozna nadelaj vetsi skodu.Listy jim budou ale k nicemu.

• 5 months later...

Čaues, nechtělo se mi zakládat nový téma, tak oživim tohle.. Potřeboval bych poradit jak nejlíp připevnit ty lišty pod okna, abych o ně za týden nepřišel. Mám Classica, takže sériově jenom chrom. lišty nad oknama.

PS: Ty lišty se mi podařilo sehnat nový lol

• 1 month later...
  • 3 months later...

chlapi nedalo by se někde ponořit do nějaké chromové lázně ty lišty a obnovit jejich lesk?Po tolika letech už přeci jen při detailním prozkoumání je vidět že zub času zapracoval a tímto by se to dalo vyřešit.Nebo se mýlím?

• 10 months later...

Zdarec SupebBáci! Kua, dnes ráno jdu k autu a okenní chromované lišty nikde! Svině! Odpoledne jsem zašel do jednoho obchodu co tu máme poblíž a koupil "jeté" gumové lišty pod všechny 4 okna za 200 kč. Jelikož mám Supáka v černé metle, tak to i docela sedí. Teď už jen čekám, až mi vezmou všechny chrom lišty na autě,fakt mazec. Docela teď lituji toho, že mám all inclusive havárko na autě se spoluúčastí 5% (tzn. min. 5tis.kč), takže se mi to nevyplatí přes pojišťovnu :aggressive: . Tím vším jsem chtěl říct, ať si to "pořádně" přilepíte, fetky jsou všude.