Jump to content

Umí někdo levněji skútr 50 ccm

bobo
 Share

Recommended Posts

Skutry sice neprodavam, ale nedoporucuji uplne levny skutr.. Kvalita vuci cene, jde casem citelne znat. Sam mam doma skutra asi 8 let, nyni najeto 20tkm a bez zavady. Kolegyne si koupila pred rokem " No name" a neustale ma nejaky problem...

2T sezere vic paliva a musis do toho lit olej (ve vetsine pripadu , pokud nema domazavani davkovacem), 4T se zas sem tam musis postarat o ventily,musis kupovat o neco drazsi olej, ale tohle je snad uz dneska jasna volba,

strelim ti babetu nechces ? kdyz uvazujes o 2T :smich:

Edited by creck

v 50ccm 2T - pro běžné ježdění a pro holku, bez umyslů nějakých úprav nevhodný. podle mě by byl lepší 4T, když už 50ccm, nejspíš kvůli řidičáku, pak pro lepší zvuk a menší udržbu.

www.tipmoto.cz a s těmi penězi díru do světa neuděláš ani s čínou, ani s ojetinou. Podle mě je to nesmysl něco takového kupovat s těmito penězi. Teď už jen chybí aby jsi si to vzal na úvěr.

• 1 month later...

Čína-nečína,byl jsem se podívat na pár ojetých a hnus za velký peníze-jinak je to vyrobený v Polsku/licence/-já mám český auto a taky se občas něco sere-čidlo řízení,váha vzduchu,stabík atd-znak na kapotě a země původu není zárukou kvality.Najeto je teprve 500km až bude více budu moudřejší

Edited by bobo

Pěkná mašinka. Myslím, že to bude v poho. V okolí jezdí hodně "čínských" stroječků a co vím, tak zas až takové problémy nemají. A třeba narozdíl skůtr od Italů (kde jsou skůtry jako doma) jezdí jako raketa,ale vždy tak 200km, pak servis. Člověk musí mít především štěstí při koupi,pokud chce slušnou muziku za málo peněz. tak ať jezdí.

• 2 years later...