Přejít na obsah

Umí někdo levněji skútr 50 ccm


bobo

Doporučené příspěvky

2T sezere vic paliva a musis do toho lit olej (ve vetsine pripadu , pokud nema domazavani davkovacem), 4T se zas sem tam musis postarat o ventily,musis kupovat o neco drazsi olej, ale tohle je snad uz dneska jasna volba,

strelim ti babetu nechces ? kdyz uvazujes o 2T :smich:

Editováno: , autor: creck
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v 50ccm 2T - pro běžné ježdění a pro holku, bez umyslů nějakých úprav nevhodný. podle mě by byl lepší 4T, když už 50ccm, nejspíš kvůli řidičáku, pak pro lepší zvuk a menší udržbu.

www.tipmoto.cz a s těmi penězi díru do světa neuděláš ani s čínou, ani s ojetinou. Podle mě je to nesmysl něco takového kupovat s těmito penězi. Teď už jen chybí aby jsi si to vzal na úvěr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Čína-nečína,byl jsem se podívat na pár ojetých a hnus za velký peníze-jinak je to vyrobený v Polsku/licence/-já mám český auto a taky se občas něco sere-čidlo řízení,váha vzduchu,stabík atd-znak na kapotě a země původu není zárukou kvality.Najeto je teprve 500km až bude více budu moudřejší

Editováno: , autor: bobo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkná mašinka. Myslím, že to bude v poho. V okolí jezdí hodně "čínských" stroječků a co vím, tak zas až takové problémy nemají. A třeba narozdíl skůtr od Italů (kde jsou skůtry jako doma) jezdí jako raketa,ale vždy tak 200km, pak servis. Člověk musí mít především štěstí při koupi,pokud chce slušnou muziku za málo peněz. tak ať jezdí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...