Jump to content

poradte s výměnou krátké za kombi

zdenouch
 Share

Recommended Posts

Ahoj kolegové,

můžu vás poprosit o radu a vaše názory na výměnu O1 TDI hatchback za kombika. Krátkou jsem koupil za svobodna . Po pár letech se vše změnilo. Mám rodinu a potýkám se z problémem místa v kufru . Auto je mi líto prodat nebot jsem do něj investoval ne malou částku a mám ho v dobrém a spolehlivém stavu. Co mi poradíte? Koupi kombika kde vyřeším problém s místem , ale budu do něj investoval znovu za opravy, nebo si ponechat své původní auto ? Děkuji za rady a názory.

To budeš jezdit pořád s kufrem narvaným až po střechu? Pokud beru místo kufru po plato - roletku, tak si moc nepomůžeš. Určitě bych auto neměnil, mám taky rodinu i s prckem a liftback a když je málo místa, tak hodím na střechu boxík a mám dalších 320 litříků. Což je tak 3 x do roka.

určitě neprodávej !!!! kup si box, budeš sice častěji jezdit s boxem, ale co už.. případně tažný a vozík :t , my tenkrát měli žigulíka a jako 5ti členná rodina jsem vozili zavazadla i na vozejku :kol-130: ...cikáni hadra :palec::palec2:

Souhlasím s tvým názorem, že víš do čehos investoval, my osobně odvozili 3 děti v hatchbacku, 8X dovolená, nákupy.apod, a vždy vše jen v kufru, auto slouží skvěle a to má 273t, vím co v něm je. Bez kombi jsem se zatím vždy obešel. Taková je moje zkušenost.

Pokud víš, co máš v autě, určitě bych neměnil. Já vyměnil liftback v benzínu holobyt za combi naftu trochu lepší výbyvu a jsem spokojený, hlavně díky klimě... Tu ocením hlavně kvůli dětem. Jinak rakev na střeše a není co řešit -_-

Edited by tomci

Pokud víš, co máš v autě, určitě bych neměnil. Já vyměnil liftback v benzínu holobyt za combi naftu trochu lepší výbyvu a jsem spokojený, hlavně díky klimě... Tu ocením hlavně kvůli dětem. Jinak rakev na střeše a není co řešit -_-

Děkuji vám za vaše názory. Koupím rakev a bude. Klimu bych rád dodělal, ale bude asi problém někoho najít v okolí Brna kdo by to zládnul. Pokud o někom víté prosím o info. Děkuji