Jump to content

(OII) Polepy světlometů proti oslnění

MarekMaty
 Share

Recommended Posts

Ahoj,

chystám se na dovolenou do Velké Británie s (OII před FL), objednal jsem si polepy světel, abych neoslňoval protijedoucí, ale bohužel u nich není návod jak a hlavně kam je na světla správně umístit, aby plnily účel. Zahlédl jsem nějaký obrázek v ETCE, ale bohužel ji nemám k dispozici. Jestli s tím máte někdo zkušenost, tak budu moc rád za radu jak je správně nalepit. Ideální by byl obrázek. Díky moc Marek

jo a s natáčením nemá jízda vlevo nic společného.. světla se natáčí tam kde auto jede, ne po které straně silnice auto jezdí..

Myslim, ze moje nova O2 FL (MR2010) ma v nastaveni svetel pres Maxik moznost nastaveni levostranneho provozu (svetla se natoci), v tom pripade je mj. vypnuta funkce nataceni xenonu do zatacek za jizdy... Tyka se to samozrejme xenonu s natacenim do stran.

tak u čoček jde ve světle přepnout na levostranný provoz - viz návod. Jinak účelem zalepení klasického světla je zakrýt tu plochu, přes kterou je nasvětlena krajnice, tam svítí světlo výš..tak zkus třeba proti zdi najít tu správnou polohu

• 5 months later...

zdravím,mám možnost koupit čočková světla z OII r.v. 2006 ,ale anglická verze.Opravdu jde u těchto světel přepínat na levo i pravostranný provoz?Díky za rady

Edited by Cjoctavian
citacia predchadzajuceho prispevku - PORUSENIE PRAVIDIEL