Přejít na obsah

Tlacitko TAXI a tlacitko pod nim


Jan Mikeska

Doporučené příspěvky

Myslím,že jsi koupil auto,které bylo prodáváno jako nové v akci se slevou a výbavou pro taxi,takže tlačítka tam jsou originál a tlačítko taxi je na rosvicení světla taxi,které ty tam samozdřejmě nemáš zapojené,takže tě nezajímá a tlačítko pod ním nevím.Tyto auta prodávala Škoda za zvýhodněnou cenu a jen na licenci taxi a podmínkou bylo vedení vozu v účetnictví minimálně dva roky.Tlačítko taxi je tam proto,protože výbava vozu byla uspůsobena pro potřeby taxikářů,jako je příprava na taxametr,vysílačku a střešní svítilnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dík moc za rady , přidal jsem ještě obrázek, asi to fakt bylo připravené na taxík, ale toho chlápka znám a používal to jako normální auto. :)

Jo tak by to ještě mělo mít spínač na odkládacím plastu pro levou nohu na spuštění alarmu. A myslím, že i hasičák (přípravu s držákem) pod řidičovou sedačkou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám taky toto vozidlo s úpravou TAXI. Samozřejmě, jednalo se o koncernovou úpravu, sleva byla kolem 90tis na vůz. Tehdy si škodovka myslela, že zvýší poptávku po supech. Mé vozidlo samozřejmě také nikdy jako taxi nejezdilo.

Úpravy jsou od výrobce v mém vozu následující:

1/ Tlačítko TAXI: rozsvítí "švestku" na střeše, tu samosebou nemám a tak tlačítko není zapojeno.

2/ Tlačítko rozsvicení interiéru: plně funkční, po stisku se rozsvítí všechny světla ve vozidle, slouží k inkasování vaty taxikářem po zastavení vozu, aby cestující viděli do šrajtofle :)

3/ Zásuvka 12V v kaslíku u splujezdce - plně funkční.

4/ Další anténa na střeše navíc k zapojení vysílačky, mám ji na střeše před anténou na rádio, svod je střechou za rádio v palubce.

Další úpravy byly individuální a nemám je na vozidle:

5/ Poplašné zařízení, spínaný tlačítkem v prostoru odkládací schránky pod ovládáním světel vlevo dole u řidiče, vypínání bylo v zavazadlovém prostoru vozu nahoře.

6/ Halogenová svítilna, kde byla umístěna nevím...

7/ Hasící přístroj v pouzdru pod levým sedadlem.

Pokud by snad někdo chtěl návod na tuto úpravu, mám ho k dispozici jako origo brožuru od výrobce. Je to prostě takovej super sup :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

potřeboval bych informaci, zda třeba najdu v tom konektoru, který je asi příprava na taxametr signál ze zpátečky, abych to nemusel napojovat přímo u motoru nebo kde jinde tento drát najdu. tento vůz co mám nemá asi CAN BUS na radio, mám jen ISO konektory, chtel bych si napojit couvací kameru

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to tě zklamu, tato informace v brožuře není. Ani já CanBus nemám, měl jsem problémy s napojením rádia Rhapsody, kterej to vyžaduje a do teď se mi po hodině vypíná a některé funkce nejdou, pač nemá prostě ty správné informace.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...