Tomáš Carbol Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Zdarvím všechny zde na tomto fóru a zároveň prosím o radu. Mám 1.9 TDi 81kW čipnutou na 96 kW rok 04 a můj problém je že při zamykání s DO bliknou blinkrová světla jenom na jedné půlce auta a to na levé straně předek a zadek. Nevíte někdo co s tím? Díky všem....tom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olisoft Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Odpojeny jeden kablik, alebo vypalena poistka. Kazdy alarm ma pripojenie nezavisle na pravu a lavu stranu a byva to istene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Carbol Posted July 7, 2009 Author Share Posted July 7, 2009 Zdarvím všechny zde na tomto fóru a zároveň prosím o radu. Mám 1.9 TDi 81kW čipnutou na 96 kW rok 04 a můj problém je že při zamykání s DO bliknou blinkrová světla jenom na jedné půlce auta a to na levé straně předek a zadek. Nevíte někdo co s tím? Díky všem....tom No jo pojistku jsem ještě nezkoumal, to bych zvládnul, ale ten odpojený kablík mám hledat kde? dík tom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olisoft Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Pripojenie byva robene na spodku A stlpika za tym plastom. Pri nohach nalavo pod palubkou je plast, odkrytujes a pozries, ci to nie je tam. Pripadne zhod kryt nad pedalmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts