Stasek Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Zdravim , mel bych takovej dotazek. Koupil jsem predni sedaky Recaro z Golfa IV ,uz jsem je namontoval, vsechno v pohode az na mensi rozdil konektoru airbagu. Takze do sebe nepasujou. Pocet a barvy kabelu je shodny jako u origo sedaku Octavie. Tak me napadlo proste stipnout konektor z puvodnich origo sedaku, stipnout konektor u tech z Golfa a jednoduse vymenit a napajet. Vase nazory ? Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 ked to urobis poriadne a hlavne zaizolujes tak no problemo. este lepsie prepinovat huh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasek Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 ked to urobis poriadne a hlavne zaizolujes tak no problemo. este lepsie prepinovat huh? No ono se do toho konektoru prave neda moc dostat a nechci ho nak znicit... tak mi prislo jednodussi to cvaknout, prepajet a poradne zaizolovat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olisoft Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Skus si radsej pozicat / vyrobit vypichovaky, to bude cista praca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasek Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Skus si radsej pozicat / vyrobit vypichovaky, to bude cista praca. Bylo by to lepsi no, ja vim.. jeste to zkusim nak a uvidim... hlavne mi slo o to , jestli muzu opravdu zapojit modrej kabel na modrej, cernej na cernej atd. Nerad bych aby mi ty pytle vystrelily... to bych se asi radosti pos*al Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts