dadacek Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Ahojte. Tak co jedete se někdo podívat? O tom, že by se snad někdo zúčastnil pochybuji (ale nebudu Vás podceňovat..). Já tam budu celý týden. Zatím to aji vypadá, že budu mít k dispozici 2 denní lístky na vstup, tak kdyby měl někdo zájem wink.gif Těším se na diskuzi případně s kým se potkám, koho odsud uvidím.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 ani zde nemáš Dádo napsáno že je to golf...a ten tu asi moc lidí nezajímá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 kdo se o golf zajímá, ví o jakou jde akci a to, že sme "ve skupince" řekněme 10lidí co se známe, neznamená, že někoho ze zbylích 30tis registrovaných užoivatelů to třebas nezajímá ale s tím golfem máš trochu pravdu Takže: jedná se o golfovou událost. Největší v historii ČR. Na Evropu je to zatím malý V tuto chvíli se totiž hraje obdobná, ale pro obyč lidi se známějšími jmény Anglická PGA. Sem opravdu Tiger nepřijede, je mi líto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted July 15, 2009 Author Share Posted July 15, 2009 A docela byste se divili, kolik škodovek potkáte u golfových hřišťí.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Když tam přijedeš ty a brácha..jsou tam dvě.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flames Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Docela pravděpodobně přes Čeladnou v tu dobu budu projíždět, takže tam budou škodárny už tři.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Těžkej up, léstky nikdo nechtěl, fakt nikdo nechce? Zadarmo jak jsem psal.. Kdyžtak mi písněte.. třebas na finále = neděle.. 739491064, stačí sms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Když tam přijedeš ty a brácha..jsou tam dvě.... HA ha ha.. ani ne Momentálně třebas ořímo v čeladné jsou zaparkovaní 3 Yetíci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcos Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 (edited) Uz to bude 2 roky na zpet, co jsem do lamparny psal " Hraje zde nekdo golf"... Zadna odezva nebyla.. Edited August 5, 2009 by marcos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 Marcos: jooo, tak to je hodně zašitý téma ale začíná nás v česku přibývat.. chtělo by to rozjet nějaké téma, co ty na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts