Přejít na obsah

netěsnost pod vstřikem


Tezmen

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové. Dneska jsem porvé vyzkoušel odsátí oleje z motoru, ale když jsem měl dole krásno, tak jsem zjistil, že mi fouká pod 1, vstřikem. Byl celý od karbonu,ale auto jezdilo bezproblému. Tak jsem hoočistil a rozdělal, ve vnitřku byl v pořádku alespoň vzhledově(projistotu jsem ho propláchnul benzínem). Namontoval jsem ho zpátky a očistil jsem i tu měděnou podložku pod ním. Nastartoval a motor jde na tři válce, nekdy snad i na dva a vydává zvuky jako kdyby chtěla prasknout vačka a vyskočit klika. Šíleně to hulí bílej dým. Na vagu píše hodnotu -1,88, ale už nefouká. Co stím poraďte prosím. Budu potřebovat novej vstřik nebo se to dá zachránit. Ještě jsem zapoměl, že po cca 5 min. na volnoběh se hodnota sníží na -0,6 ale potom motor škubne , vydá ten šílenej zvuk a je zpátky na -1,88.

tdi 66 kw 85tis.km

Editováno: , autor: Tezmen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jsi mechos? ze se poustis do takove opreace, znam osobne pripad kdy si frajer vytahl vstriky a znicil si celou hlavu a jeste mu spadlo neco do valce a von to nastartoval. Takze i pist v haji. :palec2:

dělám v kolbeně na motorový brzdě, výměna foukajícího vstřiku je u nás normální . Vyhodíme vtřik dáme podložku a frčí dál. Ale tady se něco posralo. nedokážu si vysvětlit proč ten motor tak šíleně řve. Je to jako by vážně byl bez oleje v motoru a byl skoro zadřenej. Kdyby byl špatnej vstři tak pochopím že pojede na tři ale takhle fakt nevím, nikdy jsem se stím nesetkal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsme zjistili že je špatný vstřik ani po druhém rozebrání to nepomohlo jenom dává 1,88 ale v plusu. ten řev byl od čerpadla. Neví te někdo kde se dá v okolí MB nechat odborně opravit nebo nějak seřídit ten vstřik? Ne bo ještě nějakou metodu jak ho opravit třeba naložit na celý den do benzínu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...