Přejít na obsah

ALARMY, KOMFORTKY, OKNA - dotazy, diskuze


Dusik

Doporučené příspěvky

Prosim vas o radu, mam Meta System / alarm, central, imobilizer / , auto stalo rok odstavene z dovodu nevyuzivania. Pred 2 mesiacmi som sa rozhodol dat auto do poriadku do servisu, nova STK, EK atd. Ide oto ze baterka bola totalne KO vybita, nedokazala uz asi dobit ani ten zalozny zdroj toho meta systemu a od vtedy ako je nova baterka ako keby tam nieco zblblo, lebo central mi funguje len ked zvnutra manualne zamknem dvere poistkou tak cvaknu vsetky 4 dvere naraz ale akonahle chcem klucom z vonka zamknut tak to necvakne vobec a zatvoria sa len tie jedny ktore zamkynam klucom. DO nefunguje samozrejme tiez. :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, už sem přečetl snad všechny témata ohledně dodělávky dálkového ovládání centrálu a tak bych si chtěl už jen doladit některé detaily. V autě mám komfortku 433H a vím, že ji musím vyměnit za 433E. Tak se chci zeptat jestli stačí jen jednoduše vyměnit kus za kus a hned jak připojím tu novou tak bude vše fungovat jako do teď nebo jestli se po výměně bude muset ještě něco kódovat? klíče mám koupené 1J0...

Díky moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj všem

měl jem problem se zamkem kufru. Nejdřive odešla dolní část, tam vyměna bez problému.

Pak přestalo fungovat otevirani kufru tlačitkem na kufru a taky dalkovym ovladačem. Navíc na Maxiku pořád svíti že mám otevřený kufr. Vyměnil jsem horní část zámku. Otevirani tlačitkem na kufru i dalkačem funguje, pořad mi ale sviti na Maxiku otevřený kufr.

Zkoušel jsem VAGem něco najít, ale netuším kde jsou zamky. Projel jsem asi všechny jednotky a nikde nebyla žadna chyba ohledně toho zamku.

Prosim o radu čim by to mohlo být že pořad na MAXiku sviti otevřený kufr.

Díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím přátelé,

mám Fabku rv 2002 Combi, Centrál s DO, v létě je to ok ale ted na zimu to blbne stylem že když zavřu za sebou dvěře, nebo kdykoliv při jízdě se zavřou všechny dvěře kromě řidičových, takže neustále otvírám, zavírám a nemohu tam nechat ani klíčky abych si je nezamkl, přečetl jsem celé toto vlákno ale nějak jsem z toho jelen, kde by mohl být problém ? děkuji všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

Chtel bych se zeptat nekoho zkusenejsiho. Na F03 zlobi origo central s dodelanym origo DO, docetl jsem se na tomto foru o problemu mikrospinacu. Je mozne, ze mi stropni svetelko sviti v poradku a presto by byl spinac v haji? Vec ktera zlobi je signalizace zapnutych svetel ( asi 4krat napojeni na startovaci kabely kuli vyplacane baterce ) a obcasne nezamceni PP dveri, o permanentnim zablokovani PZ dveri nemluve :D

Diky za rady.

J.

Editováno: , autor: Revolucionar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chybicka zatim nebyla zjistena. Nevedel jsem totiz, ze je na Fabii central pod 45tkou. Dnes jsem zkousel jeste jednou osvetleni interieru a rozsviti se mi pouze pri otevreni dveri dalkou, nebo vytazeni klicku ze zapalovani. Pri otevreni dveri bez reakce.

Mikrospínač v háji.. nic víc..

AHoj nevíte jak je možné, že po výměně baterky mě nejdou okna ve předu sjet na jedno zmáčknutí a vyjet až nahoru? Musím to pořád držet dokud nevyjedou. To se musí pořád nastavovat? U druhé fabky to myslím nedělalo a když ano tak to samo začalo fungovat.

Je to tu tak milionkrát :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahojte, mam podobny problem ako pisal Mr_Y. Fabia 2004, origo central na kluci. Ked je odomknute auto, tak central sa otvaral zatvara samovolne kedy sa mu zachce. Je pritom uplne jedno, ci je kluc v zapalovani, alebo nie. Ked je zamknute, tak je vsetko OK. Poslednu dobu musim vyberat poistku.

Viete mi poradit prosim?

Nechcem kupit novu komfortku a nebude to v nej nahodou :/

Editováno: , autor: KikoBa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No stačí tu pohledat a najdeš třeba: http://forum.skodaho...__fromsearch__1 a další http://forum.skodaho..._1#entry1378611 .... pokud to ukázalo chybu asi tam bylo i něco napsáno.... od toho ten vag je... teď jen hledat třeba bude někde přerušen kabel ve dveřích, nebo zaoxidováno.

post-71002-0-53976300-1356776960.jpg

Editováno: , autor: davcatuma
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak potom vyhledat někoho kdo má zkušenosti popř. někoho zde na foru ve tvém okolí a hned jde vše lépe. Myslím, že psaním zde moc hledání v tomto případě neupřesníš. Bohužel vag ti to upřesnil co nejvíc to šlo a teď už je to jen v hledání a měření. Pokud delší dobu blbnou dveře koukni na ně. Já měl špatný mikrospínač nedávno, koupil jsem nový za 80,-kč a kamarád mi jej vyměnil, pač se dostat k zámku pro člověka, který to nedělá častěji, je docela pakárna. On to měl cca za 10 minut a světlo mi už jde. Projevil se tak, že vše fungovalo, pouze mi nesvítilo to červené světlo po otevření dveří a stropní také ne a nešel bzučák při rozsvícených světlech a vytaženým klíčku. Jinak otvírat centrál šel. Skoukni mikrospínač a potom uvidíš, ale já neměl žádné chyby na vag.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to se te jeste zeptam, kdyz uz budu kuchat dvere. Na ty mikrospinace jsem se dival. Ve dverich ridice jej mam zrejmne taky spatny. Chtel bych si je vymenit na celem aute ale nevim presny pocet spinacu. Jestli je ve dverich pouze jeden nebo vice. Zamek jsem mel rozdelany a dle meho by mel v kazdem zamku byt jen jeden venkovni a jestli si to dobre pamatuji tak ctyri vnitrni.

Jde mi o to abych vedel zda i spolujezdcovi dvere popripade i PZ + LZ maji ty stejny spinace.

Editováno: , autor: Revolucionar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze dnes rozdelan tapec PZ dveri. Do kabelu (asi can-bus) "šťáva" jde, presto vsak zamek stale zablokovany.

Nevite nekdo jak zevnitr zamek povolit ci jinak uvolnit aby se dvere daly otevrit? Predpokladam ze bude v haji motorek centralu.

Jeste by chyba mohla byt v mikrospinaci a proto se snazim najit jiny zpusob otevreni dveri nezli hned nicit komplet zamek.

Nemate nekdo nejaky typ?

Editováno: , autor: Revolucionar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...