Jump to content

kola - elektrony ano-ne

pivinko
 Share

Recommended Posts

Tak přemýšlím, že bych místo původních kol 15-tek dal elektrony, zajímal by mě váš názor, zda jde pouze o lakýrku anebo se může takovéto obutí pozitivně projevit na jízdních vl. a spotřebě. Taky mám obavy z děr na cestě, sice žena jezdí ve svém voze...ale sem tam.... a těch děr, co si budem namlouvat. C

Tak přemýšlím, že bych místo původních kol 15-tek dal elektrony, zajímal by mě váš názor, zda jde pouze o lakýrku anebo se může takovéto obutí pozitivně projevit na jízdních vl. a spotřebě. Taky mám obavy z děr na cestě, sice žena jezdí ve svém voze...ale sem tam.... a těch děr, co si budem namlouvat. C

tady na foru najdeš odpovědí až až......stačí trochu hledat

...osobne jezdím s fabii na alu 17" i po Praze a krom toho že je to krapet tvrdší, nevidím žádný problém

Zdárek pivínko,

klíďo do toho běž,to záleží na tobě a na tom ti co nechala žena v mošničce ;).Plechy nech na zimáky a hotovson a investice se ti aspoň trochu vrátí.Spotřebu bych asi neřešil,to už je záležitost spíš pneumatik a jejich rozměru resp. šíře.O ty díry bych snad ani strach neměl-jak píše Woody,jsou ele pevnější-,ale nepřítel číslo jedna je obrubník a tomu podobný zaležitosti,o který kolo odřeš ani nevíš jak a to nemusí řídit zrovna ženská,to je dřív než rekneš borůvkovej koláč.Poškrábaný elektrony prostě nic moc a každej si toho hnedle všimne.....

PHlavně auto hnedle vypadá o něco líp,ale to už je spíš o tý lakýrce....

Tomáš

Edited by Tomíno S.

Aha, tak vy jste pane vedoucí nikdy nejel přes hory a z kopce se vám nepřehřály brzdy? Já to můžu říct, že mě se to stalo a není to dobrý pocit, jak ti brzdy při brždění z kopce rychle vadnou ;)

copak woody ty nevíš že vedoucí má vždycky pravdu.... :smich::smich::smich::smich:

jinak kdyby pivinko chtěl nějaký oduševněly rozbor tak na netu jich je plno a tady je jeden příklad.zavěr at si udělá sám...zde

No vzhled to je jasne ne ? proc taky tolik chromu :) Ale jsou zase tezka kdyz to jsou balony tak ja nevim, vsude sama spotreba a pak na podvozku balony ktere tam nemaji bejt :feve:

Pozitivum (na spotrebe, zrychleni, jazdnych vlastnostiach) by si si vsimol len keby si dal ultralahke (a samozrejme ultradrahe) kovane disky... Inac je to LEN image ;)