Jump to content

Ovládácí páčka el. zrcátek

Vlasatec
 Share

Recommended Posts

Ahoj kluci, poslední dobou se mi všechno nejen na autě se.e (vejfuk, tlučení u předních kol, někdo mě opět odřel názazník a bok atd. atd.). Mám asi blbý rok:-(

Teď když jsem nastupoval do auta, nastupoval jsem blbě tak, že jsem si ulomil tu páčku na ovládání zrcátek:-( Nemáte prosím někdo to "ovládátko"? Kdyžtak nabídněte..budu moc rád.

Díky..

post-7202-1249063154_thumb.jpg

Cau ja to sehnal z vrakace za 200 vubec nevim kolik stoji normalne ale ted na co koukam je to ovladani vono se

steluje levy+pravy a nebo pouze pravy?Ja mam este predface a uz to oznaceni mam odrbany a kdyz to prepnu

na levy tak se nedeje nic ale pravy se nataci a kdyz to prepnu na pravy tak chodi pouze pravy a levy nic.Tak kde je chyba?

Spatny kontak?Spalenej motorek?Nevite nekdo?

Cau ja to sehnal z vrakace za 200 vubec nevim kolik stoji normalne ale ted na co koukam je to ovladani vono se

steluje levy+pravy a nebo pouze pravy?Ja mam este predface a uz to oznaceni mam odrbany a kdyz to prepnu

na levy tak se nedeje nic ale pravy se nataci a kdyz to prepnu na pravy tak chodi pouze pravy a levy nic.Tak kde je chyba?

Spatny kontak?Spalenej motorek?Nevite nekdo?

No steluje to budto levy+pravy, vyhrev, nebo pravy ....

Já auto s ulomeným kolečkem už koupil.Naštěstí jsem ho našel v loketce.Vzal jsem aku vrtačku s 1mm vrtáčkem a do obou dílů udělal díru.Dovnitř narazil a zalepil hřebík.Drží to parádně a není nic poznat. :palec2:

no super, vyzkousim to:-) snad se nic jinyho neulomilo, jen ta plastova osicka.. diky za tip, kolecko mam taky v loketce :palec2:

Edited by Vlasatec

Já auto s ulomeným kolečkem už koupil.Naštěstí jsem ho našel v loketce.Vzal jsem aku vrtačku s 1mm vrtáčkem a do obou dílů udělal díru.Dovnitř narazil a zalepil hřebík.Drží to parádně a není nic poznat. :palec2:

:palec2::palec2::palec2:

přesně tak jsem to řešil když mi to ulomil synek

• 2 weeks later...
Ahoj kluci, poslední dobou se mi všechno nejen na autě se.e (vejfuk, tlučení u předních kol, někdo mě opět odřel názazník a bok atd. atd.). Mám asi blbý rok:-(

Teď když jsem nastupoval do auta, nastupoval jsem blbě tak, že jsem si ulomil tu páčku na ovládání zrcátek:-( Nemáte prosím někdo to "ovládátko"? Kdyžtak nabídněte..budu moc rád.

Díky..

já mám jeden navíc za 100kč je tvůj

post-4816-1250613703_thumb.jpg

Edited by kosa

• 4 months later...
  • 2 years later...
  • 8 months later...

zdravim mam  ten ovladac na zrkadla bez toho obrazku z vyhrevom a v strede je nula ale mam odlomeny joistic a amam doam aj druhy ovladac ale ma inu grafiku bude mi fungovat vyhrievanie ked prepnem na tom novom ovladaci aj ked na tom starom to nebolo ? 

post-72255-0-04706500-1363900417_thumb.j

post-72255-0-90869000-1363900426_thumb.j

Tak to v případě ovládače se symbolem vyhřívání taky, ale je to podmíněné jeho polohou na této pozici. Pokud je na některé pozici ovládání zrcátek, vyhřívaná nejsou.

U Tebe bude asi záležet jak je to zapojené. Ale pokud to teď tuto funkcionalitu nevyužívá, tak pochybuji, že použitím jiného ovládače bude.

• 9 months later...

Jde nějak poznat laicky jestli mám vyhřívané zrcátka? Mám totiž vyměněný ovladač na zrcátka, ale asi z anglické verze, protože písmenka jsou vzhůru nohama a není tam znak vyhřívání, tak nevím jestli je mám vyhřívané nebo ne.

Jedna věc jestli je osazené zrcátko zrcátko s vyhříváním, byť připojené, druhá, jestli daný ovládač to vyhřívání umí zapnout.

Já mám za to, že el. ovládána zrcátka jsou vyhřívaná vždy.

@Johnyy:

Na páčce není jen symbol, nebo nemá ani tu prostřední polohu?

Má prostřední polohu.Ale jakoby nulovou že ovládání nefunguje.Jde o to že jsou ty písmenka vzhůru nohama tak určitě původní není.Třeba podle VINU  to poznat nejde?Vydělávat sklo se mi nechce ať nepraskne.

Edited by Johnyy