Jump to content

Bezpečnostní šroub

dklasa
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

já kupoval v origo servise jeden bezpečnostní šroub a byl u něj i novej nástavec takže mám dva a cena byla kolem 250,- a jestli to je jakoby kyticka tak to vypada na origo skoda. Nam ji ty hovada v pneuservise u bejvaly o1 strhli nejdřív jí žvejkali pneumatickym utahovakem a pak vzali trhak nasadili metrovou lesenovou tyc a hop na to mno a mila kyticka byla v p..., a dostavat to ven fakt radost!

Edited by headerTDI

tak tak, šikovnej svářeč si s tim určitě poradí ať to jsou no name nebo třeba o. z. a když bude pečlivej a oparnej tak na hliníkáči nic nepoznáš, pokud to bude dělat nějakej lempl s autogenem tak ti to může sundat i s ramenama ;)

Edited by headerTDI

• 2 weeks later...
Zdravim všechny mam takovy problem nekde jsem potratil :aggressive: ořech k bezpe. šroubum nevite nekdo nejakou vychytavku jak je vyšroubovat predem dekuji za navrhy

Ahoj, to je sice problém, ale všechno je řešitelné.Buď dobrým vrtákem odvrtat jen hlavu šroubu a nebo vysoustružit trubku do díry v elektronu a vnitřkem navařit na šroub. Asi to bude chtít nějaké lepší elektrody.

• 4 weeks later...

tak je to hotovo naladoval jem tam 19 vořech a vytočil deky za rady

to olisoft:

Přesně tak. Musí mít lepší vercajk (normálním vrtákem to nejde-je zhruba tak stejné tvrdosti :)

Pokud nesežene ten oříšek tak to nabodování je nejednoduší (nebál bych se zničení liťáků-jedná se jen o místní ohřátí)

• 1 year later...