Přejít na obsah

autorizovaný servis


Petr Fabia I

Doporučené příspěvky

Zdar Petře,

jelikož bydlím v Ltm tak do Okimu jezdím..Práci odvedou v poho,když si přivezeš svoje věci (oleje,filtry apod.) tak není problém.Ceny práce asi jako jinde-za 45 tis. km prohlídku jsem jim dával 1000,-,ale to je jen za úkony,"materiál" jsem dodal sám.Jediný co mě tak trochu nakrklo bylo,když jsem jim tam přivez auto poprvý,tak nelenili a vyměnili mi podznačky za jejich a z jejich logem samozřejmě ;) .Zas je teda pravda,že mám auto pěkný a že je to pro ně dobrá reklama :D ,ale mohli aspoň pípnout,že je prohodili.

Takže asi tak.Jo pak je tady ještě Horejsek,ale to už je ten Okim fakt lepší.

Tom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec Tomíno s těma podložkama máš pravdu já jsem tam byl na akci prohlídky ojetého auta po koupi tak jsem byl zvědavý jestli mi taky vymění ty podložky což by mě taky mrzelo protože tam mám pro mě pěkný ale nevyměnily ale můj šéf tam jezdí taky na servis a tomu je hned při prvním servisu vyměnily ale jeho jsem se nechtěl ptát jaký je Okim protože má auto firemní a oprava je na fakturu atd. takže by neměl adekvátní názor ahoj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...