Přejít na obsah

Zapojenie 5 dverí


Dano1001

Doporučené příspěvky

Dobrý deň

Mám taký problém asi pred týždňom som dorobil predné elektrické sťahovanie okien, všetko som robil podlá schémy čo som tu našiel, motorčeky normálne fungujú ale asi len 10 minút potom prestanú ísť...samozrejme medzi sebou ani nekomunikujú už som vymenil dva vodičové spínače ale stále mi nejde ani otvárať vodičovým spínačom spolujazdcové okno...

Nevie mi niekto poradiť ? Moja jednotka BSG je: 6Q1 937 049 C, a všetky veci čo som dorábal na elektrické okná sú originálne, ročník 2003 čiže všetko CAN !

Mám dorábaní alarm, v elektrickej schéme je napísane že všetko mám zapojiť do konektora XS2 na konektor 9 a 12 ale keď som sa dostal ku konektoru XS2 tak na moje prekvapenie zrovna na miestách 9 a 12 boli už zapojené káble....tak som ich vytiahol a skúsil čo sa mi pokazí...nakoniec som zistil že sú to 5 dvere (keď som všetky dvere zavrel a zamkol centrálnym tak piate dvere mi išli otvoriť a hneť sa pustil alarm...)

Chcem sa pre to opýtať kam by som mal zapojiť tie dva kábliky čo sú v konektore XS2 na pozícií 9 a 12 ?

post-33559-1249804313_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Ja ked som dorábal el. okná tak som to pripol na tie kábliky čo v tom konektore už boli a všetko ide OK. Myslím, že si to nemal odpájať vyskúšaj to tak malo by to fungovať.

Kua ja som už vyskúšal skoro všetko a stále nič...kolko káblikov ti išlo od stĺpikov do RJ ked si dorobil elektriku ? Ďakujem

Editováno: , autor: Dano1001
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...