kosa Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Ted jsem zjistil že na komfortce mám na hnedém konektoru ustřižené dva dráty ...což mi není jasný , vše se chová normálně ...viz foto .... víte které vodiče a k čemu by měli sloužit?? dík ps . Pak na mně vykoukly dva nezapojené kontakty tak kdyby jste věděli k čemu jsou budu rád. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raceman Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 ty ustřižený dráty jsou výstupy na blinkry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosa Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 ty ustřižený dráty jsou výstupy na blinkry no jo já používám alarm a tam mi bliknou blinkry ...toto mělo fungovat asi při zamknutí klíčem. asi to nebudu řešit. tak ten menší vypadá že je pro světlo v kastlíku druhý stále netuším. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts