Přejít na obsah

Podvod, nebo neskutečná shoda náhod?


holy

Doporučené příspěvky

Ahojte. Kdo z Vás se koukal na moje stránky, tak ví že zhruba před rokem, jsem přišel o svojí Fábii ( http://fabia-joy.wz.cz/posledni.htm ) . Auto bylo natřikrát zlomený. Dnes mi dorazil zajímavej email: Předmět: Náhoda-Maxidot

Dobrý den (večer) - internet umožňuje zajímavé náhody: dnes jsem v autobazaru prohlížel velice zachovalý NEHAVAROVANÝ kombík Fabia, a protože MAXIDOT jsem ještě nikdy ve Fabii neviděl, tak jsem zadal do vyhledávače a tím se dostal na Vaše stránky (velice přínosné).

V první chvíli si říkám, jaká náhoda, že Vaše auto je taky v tmavě šedé metalíze - po projdení fotek Vašich úprav jsem 99% přesvědčen, že se jedná o Vaše bývalé auto - nabízené jako NEHAVAROVANÉ .

Pokud vás to nebude obtěžovat - mohl byste mi odpovědět, jestli je to podle Vašeho názoru Vaše bývalé auto?

Můžu tam ještě zajít a zapsat si číslo na skle - ale jsem si téměř jistý, že je to ono, protože mě taky zaujalo (většinou je pískované)

Auto najdete na (taky zkusím poslat kartu vozu): Tipcars.com, zadat Fabia, kombi, barva tmavě šedá metalíza. - fabia kombi 47kW, tempomat. (auto je v Rožnově p.R.)

Předem Vám děkuju za odpověď a přeju hezký den

Karta vozu:

http://www.tipcars.com/basic/karta.php?kf=...d=M&Lang=cz

Přístrojovka je 100% moje...na zákázku předělané červené podsvícení, rámečky a ručičky GT...dobrá..ta se dá přehodit....Polepy sloupků...stejně zvlněné jako na mojí Fábii....zadní ona zatmavená....kryty prahů...moje práce - lepené....přední sklo..bylo poškozené..proto zelený, nikoli šedý pruh, přední nárazník...z faceliftu..je vidět jinej odstín...při nehodě byl taky poškozený...zadní světla facelift...byly zničeny při bouračce....jiná kola...jeden disk byl při nehodě zničen....to auto má spoustu znaků, které se shodují s mojí bývalou Fábiií....auto je ale prodávané jako NEHAVAROVANÉ....vsadím se že VIN bude stejnej a na předním skle bude chybět, nebo bude dodělán později...

Co si o tom myslíte?

Editováno: , autor: holy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli to na párkrát zlomené auto někdo nepostavil na jinou kastli,není to možné ? ale stejně je to divné :kuk:

Myslíš, že by pracně sundaval kryty prahů a nalepoval je na novou kastli?....Píšou tam rok výroby 2004...to ale nebyl ještě venku Facelift...tak proč fl nárazníky, mlhovky a zadní lampy?....Je to akční model Joy...Ten se ale dělal se šedivým pruhem proti slunci...ne ze zeleným...podivné náhodičky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uf, prosel jsem si ty fotky a je to docela sila. Ze by se nekdo nechal inspirovat presne tou tvoji? Asi blbost. Obzvlasty ty kryty prahu jsou az prilis podobne...

Tak do toho bazaru napis, ze mas o to auto zajem, ale drive nez se tam vypravis, tak at poslou VINko. Ale na druhou stranu, chtel bych o vlastne nedet?

PS: taky mam nebourany auto. Podle prodavajiciho pouze tukanec na predni naraznik, proto byl menenej. No ale proc jsou od cerneveny barvy zastriakany i plasty na podvozku, v kufru je poprasek od barvy... no nic, bagy tam jsou (nevystreleny), auto do strany netahne, sedi dobre, dobre jezdi, tak kdo by to resil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jo, asi se holka převtělila........

Myslím že to bude Tvoje auto. Taky mě zaráží, že se to někomu vyplatí dávat do kupy.

Jestli to získal za cenu hmotnosti Fe tak si s tím asi pohrál a bouchne to dál......

A ke stavu bouraných/nebouraných vozidel v autobazarech v ČR se snad nemá cenu vyjadřovat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem doma v klidu prostudoval fotky....

K autu je jen jeden klíček se štítkem...protože druhej jsem si nechal k Octávii

Chromová lišta na šuplíku je moje dílo

Symbol na vytápění zadního okna jsem měl podsvícenej modře

post-87-1250004283_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to potvrzené...je to moje auto:

PŘIŠEL MAIL: Takže jsem byl zvědavý a šel se znovu podívat - je to Vaše auto - sedí VIN, na předním a zadním skle není VIN vyleptaný, chromové lišty oken, u zadních pravých dveří křivé (ohlé) těsnění dveří. Jsou to kouzelníci z vraku odepsaného pojištovnou dokáží udělat nehavarované auto.

Zajímalo by mě, co by vyšlo dle VIN z Cebie - ale asi by tam žádný záznam nebyl - kdyby se to po havárii muselo zapisovat (pojišťovna, policie) tak by to ti novodobí veksláci měli těžší.

Jinak to auto vypadá moc hezky - líbí se mi barva a ta přístrojovka, takže je mi i líto, že si ho nekoupím

NO COMMENT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhodou je to poctivý bazar, ani nestočili km :smich: Jinak docela náhoda, ale nijak v šoku z toho nejsem, nechápu proč se všichni tak divíte, vždyť podobných zaručeně nehavarovaných aut, jsou plné bazary a inzeráty. Pokud bych musel koupit ojetinu, byl bych hodně opatrný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pánové, mrkněte se semka, co všechno se dá s rozmláceným autem udělat. někde je tam na foru ještě větší mazec doopravdy z naprostý totálky, ale nechce se mi to hledat. moc tam toho není ale jen tak pro prohlídnutí.

http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=126&...st%C3%A1n%C3%AD

Editováno: , autor: OTDi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...