Přejít na obsah

Horní plech pátých dveří


Doporučené příspěvky

Zdravím,

má někdo zkušenosti/nápad jak utlumit ten plech pátých dveří úplně nahoře? Je to drobnost, ale kdyby měl někdo tip co na to třeba zevnitř nalepit (např. jako se tlumí dřezy), zkusil bych to vylepšit. Půl dne tady pršelo a byl to strašnej kravál. Mám dokonce pocit, že ty dveře mají kvůli tomu hnusnej zvuk i při zavírání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zatím jsem si toho nevšiml, že by to nějak rezonovalo. Co tam nalepit izolační hmotu, ze které se dělala izolace na kapotu motoru felicie? Dá de sehnat v metráži, je to něco na způsob minerální vaty asi 1cm silné, z jedné strany je AL folie, z druhé strany samolepka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem si na ten plech zkusil poklepat prstem a je to fakt hroznej zvuk. Vlastní střecha nic a tohle drnčí, jak plechovka od "lančmítu". Prodává se takové těsnění na okna a dveře - pěnová guma asi 5cm široký pás v metráži na samolepce. To by mohlo mít taky efekt. Mají to v prodejně GUMA v Praze v Ječné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...