Přejít na obsah

varovky při brždění , stalo se to někomu???


jirka toledo

Doporučené příspěvky

přítelkyně jela s O2 r.v.07 po vsi a vběhnul jí pes do jízdní dráhy , začla intenzivně prudce brzdit a automatycky se jí pustily všechny čtyři blinkry.... je to nějaká specialní funkce??, že by to měl nasvědomí senzor příčného zrychlení nebo tak něco..jestli to tak má být je to dobrá funkce

hrál jsem si s dlouhým kodováním v supervagu pouze sem zaškrt po montáži xenony a asistenční jízdní světlo že by tím??

co vy na to???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JIrko je to jak psali kluci nademnou.. A už se to tu řešilo ;) ale je to někde zahrabaný.. Navíc já bych se toho nebál.. Jednou se mi to aktivovalo i při řekněme menším než panickém brždění, ale nevidím problém sáhnout na tlačítko a vypnout to, když to není potřeba.. A když to nechcu, tak vagem úplně vypnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je ale skoda, ze sa neda nastavit citlivost, pravidelne sa mi stava, ze to zacne blikat aj pri brzdeni, ktore nepovazujem za tzv. panicke. Tiez v zime to obcas blika, ked clovek brzdi na lade, uz som sa pytal na zrusenie tej funkcie, ale udajne sa to neda.

Uz par rokov som sam pustal pri necakanom brzdeni vsetky smerovky, takze viem automaticky najst rukou vypinac a pomerne rychlo ho stlacit, takze mne tato automaticka funkcia nie vzdy vyhovuje ;(

pre bezneho sofera je to ale velky prinos k pasivnej bezpecnosti, zaroven by sa mali naucit soferi nebat sa v pripade potreby brzdit naplno, nie len hladkat brzdovy pedal, ale skutocne riadne dupnut z celej sily.

Da sa to lahko otestovat, treba pockat na ojazdene pneumatiky a tesne pred vymenou to vyskusat napriklad na prazdnej dialnici, alebo nejakej sirokej prazdnej okreske, pridat aspon na 150 a potom pekne skocit na brzdu. Samozrejme drzat pevne volant a nerobit to v zakrute, najme nie na mokrej ceste v zakrute ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...